MAFIA....ŽIVOT MAFIÁNA JE KRÁTKEJ

26.Květen 2010

MODY HRY...

Tutoriál

V podstatě průvodce hrou. Zjistíte, jak funguje kompas, vyzkoušíte si střelbu na cíl, kradení auta a spoustu dalších užitečných věcí. Navíc se celý tutoriál nese v humorném duchu a některé instruktorovi průpovídky jsou k popukání. Doporučuju všemi deseti

Hlavní kampaň

Kampaň je hlavní součástí hry a vypráví příběh taxikáře, který se náhodou přimotal do mafiánské honičky. Projdete na 20 misí, zajezdíte si autem, zastřílíte si a mnohé, mnohé další.

Jízda

Dalo by se říci, že jízda je takové GTA bez úkolů. Můžete si jet libovolně kam chcete a jak chcete, přičemž jistou motivací jsou nějaké finanční odměny, např. za vození lidí taxíkem, zabíjení gangsterů či rychlá jízda. Za hotovost se pak můžete v nemocnici vyléčit, nakoupit si zbraně u Žlutýho Píta nebo si nechat opravit auto u Lucase Bertoneho. Možnosti jízdy závisí na momentální pozici v hlavní kampani.

Extrémní jízda

Pro některé postrach hry, pro další příjemné zpestření. Extrémní jízda se odemkne po zdolání hlavní hry a ve zkratce jde o to plnit úkoly mávajících bílých chlápků, kteří vám jako odměnu darují nějaký bonusový vůz. V tomto módu také nenaleznete policii, máte vlastní dům a naleznete po okolí roztroušené skokánky atd.

Autor Milky.Love v 12:44

0 Komentáře:

Přidej komentář

<< Home