24.Květen 2008,00:26

Právě jsem se vrátila z centra. Kolem půl deváté jsme se konečně začali slízat na "Zelňáku" abychom omrkli místní stánky, stage a umělecké výtvory rozmístěné po Brně.

Pomalu se blížila půljedenáctá a my se vydali směrem na Nové Sady, vychytali jsme maximálně luxusní místo, kde jsme docela pohodlně seděli a hlavně, měli jsme úžasnej výhled na tu patnáctiminutovou parádu :) ta nás každopádně čeká ještě po několik nocí jak v centru města, tak v Bystrci na přehradě. http://www.ignisbrunensis.cz/zivelny-ohnostroj-odstartoval-tydny-plne-zabavy--746.html

Smotli jsme dva jointy, ponořili se do hudby, která se rozléhala všude kolem a jako v tranzu koukali na nebe. ( taková brněnská street party by taky nebyla marná )

Bohužel jednomu z nás se ohňostroj moc nevyvedl, promeškal rande, popral se u Nových Sadů, měl potyčku s příslušníky městské policie a ještě měl z těch světýlek kulový :( Už s námi asi dlouho nikam nepůjde :( Po ohňostrojích jsme to rozpustili, někteří šli kalit do Lužánek a pak na Flédu, Kubík šel fotit do 7.Nebe, Pepi s Robiem asi domů a já to vzala přes Zelný Trh, kde jsem se ještě na cigaretu zastavila za kámošem, rovnou domů.

Mám hlad, ale už bych asi neměla jíst. Ručička váhy se nemilosrdně blíží na 59 kg, tudíž bych se sebou měla něco dělat a ne jen hulit a cpát se :( Nic zítra odpoledne vytáhnu Kombajna na inliny - podle toho v jakém stavu se vrátí z dnešního Collapsu, dopoledne bych měla jet na návštěvu k prarodičům ( mňam nafasuju si nějakou dobrou baštu ) a večer si s partou známých proběhnu nějaká muzea.

 

Plán bych měla, teď už jen jít spát, přece jen pořád ještě polykám ty odporně velký tabletky antibiotik a jsem po nich unavená......Dobrou noc :)

 
kategorie: My life...
vložil: MoONiQuEe
Permalink ¤


0 Komentáře: