03.Červen 2008,18:51

Tak jsme se včera s Káťou asi v osm večer rozhodli zajet na přehradu, místo toho, abychom skysly doma u TV  a rozhodně to stálo za to. Ti Japonci prostě umí. Díky mému ex-příteli, který pracuje na hasičské stanici, jsme stáli na terase hned naproti pontonu. Musím mu poděkovat za parádní večer a celkem rychlý odvoz autem domů :) Dovolím si zde pastnout fotku od Kombiho, který vše celých dvacet minut pečlivě dokumentoval a jeho fotky jsou naprosto luxusní, no jen se podívejte sami :

Zítra mě čeká první hodina španělského jazyka  Už se těším. Vyučuje se to naším firemním úředním jazykem, angličtinou, kterou si díky tomu hoooooodně zlepším. Potřebuji to jako sůl. Jak kvůli sobě, tak kvůli konverzaci se Stefanem a čeká mě face to face meeting s naším novým manažerem.

O.K ohňostroje jsem letos navštívila už potřetí a ty zbylé dva si taky utéct nenechám. Naproti tomu jednu z nejočekávanějších akcí SENSATION WHITE http://www.sensation-white.org/ jsem si nechala proklouznout mezi prsty. Zažila jsem ji loni a proto jsem se mylně domnívala, že na další akci už mě nemá co překvapit. Chyba  Velká chyba  Během sobotního livka na radiu, jsme měla možnost slyšet jak Michael Burian zmixoval skoro na konci svýho setu VLTAVU od Bedřicha Smetany a mě tím udělal obrovskou radost. ( po letech, prakticky od základky jsem ji neslyšela ) A co teprve Markus Schulz ...wow!!! O vizuální stránce Sensation nemá cenu diskutovat, je to prostě vymazlené do posledního detailu a doufám, že se u nás časem objeví i temnější varianta této party - BLACK .......

 

 

 

 

 
kategorie: My life...
vložil: MoONiQuEe
Permalink ¤


0 Komentáře: