26.Červen 2008,19:27

....Poslední dny přemýšlím o své nezávislosti. Bohužel však zjišťuji, že jsem člověk, který má k nezávislosti docela daleko.

"DESPERATE HOUSEWIVES"  Tento několikařadový seriál se stal mojí srdeční záležitostí. ANo premiérové díly, vysílané na Primě, máme již úspěšně několik měsíců za sebou. Nicméně, bez reklamních spotů a týdenní pauzy mezi jednotlivými díly, je tento americký počin velice vydařeným dílem a já se na těchto pěti zoufalých ženách a jejích příbězích stala závislá :

Dále velká gratulace Kubíkovi, jeho sobotní pohovor dopadl víc než dobře a během letošního roku je velice vysoká pravděpodobnost jeho stěhování do moji milované země UK. Jestli projde veškerými školeními a zkouškami úspěšně, v Londýně se zabydlí, tak pojedu za ním, najdu si tam práci a budu žít ve městě, které mě neuvěřitelně láká a mým největším snem je bydlet tam..... V jednom z těch typických anglických domků, s nádherným zeleným trávníčkem a lenošnýma kočkama povalujícíma se všude po zahrádce.

No a poslední info "about my life" je, že se po dlouhé době cítím svým způsobem "milovaná  a potřebná"...díy za ten pocit

 

 
kategorie: My life...
vložil: MoONiQuEe
Permalink ¤


0 Komentáře: