28.Únor 2009
Autor: Monty812 v 20:56
Dámy a pánové, dovolte mi abych zhodnotil situaci... je to na hovno... a proč sem došel hned na začátku k tak překvapivému závěru? protože to bylo asi takhle: Včera sme jeli do véčka nostalgicky zavzpomínat (chápej jako jednu pochybnou diskotéku tady v okolí) člověk by si na první pohled mohl říct že by to mohlo být fajn. Ale... i přesto že sem potkal pár starých známých (a za to sem opravdu rád) tak to byl nejnudnější večer jaký sem zažil... hodinku dvě sedět na prdeli a popíjet tequilu... to omrzí. Asi o půlnoci sme se rozhodli že pojedem domů... dojel sem domů, podíval sem se ještě na seriál a šel sem spat... No ale na tom přece není nic špatného. Není. Akorát to nastartovalo moji dnešní náladu. Nuda, hrát se mě nechce, filmy mě nebaví, číst si nechcu a ani spát... no je to hrůza. Záchranu dnešního dne sem našl opět až v jazzu... uklidní, a problémy odplavou pryč. A ted si říkáte proč tenhle článek ten Monťák psal? Že by pointa byla ukryta až někde dál? Nebo tady dneska nebude žádná veselá průpovídka? Ale určitě ano, on ten kluk ušatá na nás jenom něco chystá... Ne nechystám, pouze tím chci podotknout že i na věčného optimistu občas dopadne takováto "podivná" nálada, kdy si pak člověk vyčítá každou minutu co mohl změnit... Ne opravdu nemám depku, jenom sem znuděn těma dvacetičtyřma hodinama které sem mohl využít stokrát líp. Mohl sem jet ten osudný pátek do Brna, v sobotu se probudit na bytě s kocovinou jako kráva a svět by byl krásný... a já debil do Brna nejel... a ted si to budu vyčítat... a předpokládám že nejsem sám co mi to vyčítá (sem patří malé promiň). Když už nic jiného tak aspon věřte tomu že Monťák zase jednou něco posral. Tak a ted utřete slizičku, protože vám chci dát poučení do života: Vždy si nejdřív promyslete všechny důsledky z toho co se chystáte udělat. Jinak byste si mohli zkazit následující den a slabší povahy by chytly depku a šli by se řezat do rohu koupelny. No tak ted už ten článek ukončím, je plný hovadin které nikoho nezajímají... ted i když... pokud tenhle článek dočtete tak dejte komentář, at vím jak moc zhovadilý článek sem to napsal :D Tenhle článek uložím a zveřejním, i když vůbec nevím proč. Tak se "bavte" a dobrou noc, Monťák si de ujíždět na jazzu;)
 



3 Komentáře:

V 07.03.2009 22:27:49, Dave

Aspoň lidi ví, že nejsi naparogramovanej ale že ten legendární Jarek někde žije:-D

V 28.02.2009 22:03:43, Gr3cKI

Na každýho jednou padne něco. Buďme rádi že sou to jenom depky ;-) Kdyby na nás padl ten řezajícíse člověk tak bysme mohli dopadnout hůř

V 28.02.2009 21:26:06, najicka

To je v úpoho.. já jsem taky vcelku optimista ..ale vždycky navečer na mě padnou jak jsi napsal.... depky?.. no jo to je ono... ale pak jduz ven.. vyvětrat se a je to v poho..jazz je dobrej:-D ale chce to něco živějšího:-D a nuda pomine:-D fakt!:-)