Rozumný člověk usiluje o život bez bolesti , ne o život příjemný...Aristoteles
08.Květen 2008
Body-art ... krásné malowání na lidská těla .....xD

Sexy tapety, které dýchají

Desítky hodin překreslovala umělkyně Emma Hack vzory nejrůznějších tapet na nahá těla svůdných dívek. Výsledek je úžasný, tyto 3D lidské tapety by zajisté bleskově zmizely z pultů obchodů.
7. května 2008

Pětatřicetiletá Australanka je na poli body-artu skutečně protřelou veteránkou, věnuje se mu již téměř dvacet let. Na těla maluje pro reklamní účely, na výstavách i při speciálních příležitostech jako jsou módní přehlídky či firemní večírky.

Práce Emmy Hack / foto: Emma Hack

 

O tom, že Emma patří mezi největší body-artová esa na světě, svědčí skutečnost, že je její práce velmi žádaná a na dveře jí ťukají i takoví giganti jako je třeba automobilka Toyota.

 

Začínala na dětských tvářích

A jak to celé začalo? Ještě jako puberťák malovala Emma na dětské tváře při oslavách, aby si vydělala nějaké ty drobné. A chytlo jí to. Při studiu umění se ujistila, že jejím nejoblíbenějším plátnem jsou prostě lidská těla.

Živá tapeta / foto: Emma Hack

 

Na nápad s malbou tapet na nahá těla přišla před třemi lety na výstavě Florence Broadhurst, populární návrhářky interiérů ve třicátých letech minulého století. „Viděla jsem úžasné tapety a řekla jsem si: to je ono! Ale nakonec to bylo mnohem složitější, než jsem si původně myslela,“ přiznala Emma.

Živá stěna / foto: Emma Hack

 

Na nejsložitější malbě strávila devatenáct hodin, většina ostatních zabrala devět hodin. To vyžadovalo velmi trpělivé modelky, ale Emma říká, že s tím byl ten nejmenší problém. „Prakticky každý, kdo někdy viděl mou práci, se mi nabízí s tím, abych na něj malovala. Ale já popravdě nejraději maluji na své přátele. Naštěstí mám krásné kamarádky,“ doplnila.

Práce Emmy Hack / foto: Emma Hack
 
teda klobouk dolů Emmo ____xD
autor Naominka | 10:58 | komentáře (1)

komentáře (1)

« Domů | Přidej komentář

  1. Žofka woe | 06.02.2009 12:45:18 |

    Hey Naomishko to je fakt hustýýý:-)

O autorovi
Autor blogu
Autor: Naominka
Region: Praha-východ
O mně: nEfIm Co oSoBě nApsAt, MiLUjU ScReAmO , KáMoShE , .,.,JdEm SeLkEm TrDlO (sEm nA To HrDá...XDXDXD) kdO ZnÁ Wí KDo Ne....nO TaQ nApÍsHe eTI cHcE ...na kÁmOsHe nEdÁm dOpUsTiT , RáDa Se bAwIm Ae pLeJ sEm FlEgMoUsH ...XDXDXD WÝmAz
Můj profil
Poslední návštěvy
Markw (2x)
Kaulitzka19 (4x)
alesdrd (1x)
bblondexx (2x)
rodr (1x)
jan.gogin (1x)
popelak24 (1x)
MartinE212 (1x)
Vytvořili
Šablona a grafika od
IN ARIA...

obrázky od
Mario Buffardo

distribuce:
IN ARIA..., kiocciola, NST & GRAFICA DI STILE