Rozumný člověk usiluje o život bez bolesti , ne o život příjemný...Aristoteles
29.Duben 2008
Kapelky co lowuju
Alesana :
Datum založení:
2004
Členové:
Dennis Lee (zpěv)
Shawn Milke (zpěv, kytara, piano)
Patrick Thompson (kytara)
Adam Ferguson (kytara, zpěv)
Jeremy Bryan (bicí)
 
Alesana je Americka post-hardcore,emo-screamo skupina, která byla založena v říjnu 2004 v Raleigh-North Carolina. Alesana má celkem 6 členů, ale na některých fotkách se jich objevuje 5 nebo dokonce jen 4. Skupina získala uznání v místní soutěžii Tragic Hero Records v květnu 2005. Potom natocili EP-cko 'Try This With Your Eyes Closed' které se poustelo v šou na MTV - My Super-Sweet Sixteen.

V roce 2006 skupina zacala nahravat CD 'On Frail Wings of Vanity and Wax' a byl podepsan Fearless Records v Prosinci. Dale mela Alesana turne po Spojených státech a Mexiku v roce 2006 - 2007 se skupinami jako je Haste the Day a Bless The Fall. Skupina bude tento rok (2007) vystupovat na Vans Warped Tour.Alesana byla nedávno uváděna na Punk Goes Acoustic 2[1] s akustickou verzí jejich songu Apology. Mají profil na Myspace i Purevolume.
 
 
The Used :
Členové:
Bert McCracken (zpěv)
Jeph Howard (baskytara)
Quinn Allman (kytara)
Dan Whitesides (bicí)
 
The Used je kapela z amerického Utahu, vznikla v r. 1997, když se k třem přátelům - Qiunnovi, Jephovi a Brandenovi - přidal zpěvák Bert McCracken. Členové se při svých začátcích museli vypořádat hned s několika vážnými osobními problémy, nevyjímajíc závislost na drogách či chudobu. Naštěstí hudba se osvědčila jako způsob úniku a už debut této sympatické čtyřky zažil nečekaný úspěch.

Na svém kontě má nyní tři alba, 2 DVD a EP Shallow Believer, které vyšlo 19.2.2008

Kluci také natočili píseň společně se svými kamarády z My Chemical Romance. Píseň se jmenuje Under Presurre.
Před natáčením alba Lies For The Liars kapela vyhodila bubeníka Brandena Steineckerta.

Album pak s nima natočil bubeník Dean Butterworth(známý ze skupiny Good Charlotte) a teď s nimi hraje Dan Whitesides.
Korn :
 
Členové:
Brian Welch (kytarista)
James Munkey Shaffer (kytarista)
David Silveria (bicí)
Fieldy Snuts (baskytara)
 
Americká skupina KORN, byla založena v r. 1991 v americkém Bakersfieldu. Všichni členové kapely prošli skupinami L.A.P.D. a Creep. Muzikantsky vycházejí z hard core, s prvky funky, hip hopu i industriálu. Velmi úspěšný debut "Korn" (1994). J. Davis se na konci r. 1997 objevuje i v losangelské skupině Human Waste Project.

Skupinu KORN, kterou můžeme bez nadsázky označit za průkopníky dnes tolik populárního nu-metalu, představila v červnu 2002 své nové album "Untouchables". U příležitosti vydání (které se ke dnešnímu dni prodalo již více než milión kopií) se skupina vydala na rozsáhlé turné, z něhož (konkrétně z koncertu v Hammerstein) bylo pořízeno jedinečné DVD. Special DVD obsahuje: Dolby Digital 5.1 Surround Sound - Interactive Menus - Instant Chapter Access - Behind The Scenes Documentary - Alternate Angle Of Korn Live At The Hammerstein - Running Time: 140 minut.
autor Naominka | 16:48 | komentáře (0)
O autorovi
Autor blogu
Autor: Naominka
Region: Praha-východ
O mně: nEfIm Co oSoBě nApsAt, MiLUjU ScReAmO , KáMoShE , .,.,JdEm SeLkEm TrDlO (sEm nA To HrDá...XDXDXD) kdO ZnÁ Wí KDo Ne....nO TaQ nApÍsHe eTI cHcE ...na kÁmOsHe nEdÁm dOpUsTiT , RáDa Se bAwIm Ae pLeJ sEm FlEgMoUsH ...XDXDXD WÝmAz
Můj profil
Poslední návštěvy
Markw (2x)
Kaulitzka19 (4x)
alesdrd (1x)
bblondexx (2x)
rodr (1x)
jan.gogin (1x)
popelak24 (1x)
MartinE212 (1x)
Vytvořili
Šablona a grafika od
IN ARIA...

obrázky od
Mario Buffardo

distribuce:
IN ARIA..., kiocciola, NST & GRAFICA DI STILE