Rozumný člověk usiluje o život bez bolesti , ne o život příjemný...Aristoteles
18.Červen 2008
Legolasův tajný deník .....ye to super

TAJNÝ DENÍK LEGOLASE

Den první: Zúčasnil jsem se Elrondovy rady. Byl jsem tam ze všech nejkrásnější. Souhlasil jsem, že doprovodím nějaký malý lidičky do Mordoru, kde budou házet Prsten do sopky. Velmi důležitý úkol - ten Prsten je nějaká cetka.

Den čtvrtý: Boromir je tak otravný. Proč s sebou musí pořád tahat ten štít, velký jak kolo od vozu? Vylezli jsme na Caradhras, ale ti neschopní lidé, kteří neumějí chodit po sněhu trvali na tom, abychom se vrátili zpátky. Stoprocentně jsem nejkrásnější člen Společenstva. Ať žiju!!

Den šestý: V Morii je taková tma, že si ani nemůžu pořádně rozčesat vlasy. Mám hrozný strach, že se mi zacuchají. Skřeti jsou tak hloupí. Pořád jsem nejkrásnější.

Den desátý: Gandalf spadl do stínu. A mě se dělá na nose beďar. Je to velmi vážná situace, neboť elfí beďary vydrží obvykle 500 a více let. I navzdory tomu jsem pořád nejkrásnější.

Den jedenáctý: V Lothlorienu. Mám podezření, že Galadriel by mohla být hezčí než já. Navíc jsem si naprosto jistý, že kopíruje můj účes. Já už jsem to tak nosil před tisícem let. Hloupá coura. Byla dost naštvaná, když jsem si z její fontány udělal bublinkovou koupel. Rozhodl jsem se ignorovat její řeči, že mé vlasy ucpaly odpad. Ani jediný vlásek mi nevypadl už 800 let, proč by mi měly vlasy začít padat právě těď? Zatím jsem pořád nejkrásnější.

Den třicátý: Všechno tohle pádlování v loďkách je mor na mou pleť. Aragorn začíná pokukovat po Frodovi. Sam ho zabije, jestli se o něco pokusí. Pořád jsem nejkrásnější.

Den třicátý třetí: Boromir v moci Prstenu. Je to tak únavné. Já rozhodně nemohu podlehnout vůli Prstenu, protože mám všechno co potřebuji. To jest perfektní vlasy a pevný zadeček. Poslední dobou dostávám velmi podivné dopisy od někoho jménem Martina, která chce se mnou provádět obscénní věci. Naštěstí mám super elfí zrak, takže jí uteču, když ji uvidím přicházet.

Den třicátý pátý: Boromir je mrtvý. Smrt byla dost ošklivá, což nebylo nutné. Aragorn jej políbil, když vydechl naposledy. Copak se člověk musí nechat probodat šípy skrz naskrz, aby si ho vůbec někdo všiml? Boromir rozhodně není krásnější než já. Nedokážu to pochopit. Asi budu trucovat. Frodo se Samem na cestě do Mordoru. Malinkatí človíčkové starající se jeden o druhého - vlastně docela roztomilé. Jsem si jistý, že Gimli má o mě zájem. Je to tak nespravedlivé, je mi jen do pasu, což může být výhoda, ale silné copy a velká helma mě spíše odrazují. Myslím, že nás ještě čekají krušné chvíle. Velmi krušné.

LEGOLASŮV TAJNÝ DENÍK ZE DVOU VĚŽÍ

Den jedna: Hurá!

Den dva: Běhám rád!

Den tři: Vypadám dobře, když běžím!

Den čtyři: Vypadám dobře, i když jenom stojím. Běh přes Jízdní Marku je dobrý na kondičku. Vsadím se, že se mi zpevnil zadek. Jestli to ještě vůbec jde.

Den šest: Dívá se mi Gimli na zadek?

Den sedm: Proto pořád zůstává pozadu.

Den osm: To byly nervy, když jsme potkali Eomera. Vypadalo to, že by mohl být hezčí než já, dokud si nesundal přílbu. Naštěstí

Legolasvypadá jako mravenečník. Vyjel na Gimliho, ale hned jsem ho usadil. Nikdo si nebude vyskakovat na mého trpaslíka.
Pořád jsem nejhezčí.

Den devět: Hromada mrtvých skřetů, ze které se kouří - nic pěkného. Aragorn se předváděl a pořád mlel o hobitech, co tam leželi spoutaní. Nechápu proč si myslí, že záleží na nějakých kudrnatých hobitech.
Pořád nejhezčí.

Den deset: Otrava! Fangorn. To plesnivé mokro tady mi nedělá dobře na pleť.
Pořád nejhezčí, ale tak nějak lepkavě a nemytě.

Den jedenáct: Narazili jsme na Gandalfa, který je teď celý zářivě bílý. Ptal jsem se ho: "Komu ho musíš vykouřit, abys dostal poslední láhev bělidla ve Středozemi?" Gandlaf řekl: "Balrogovi." Tak to nestojí za to
I když, rozmyslím si to ještě. Začíná to být všechno vidět.
Pořád nejhezčí, ale jestli to takhle půjde dál, jak dlouho ještě?

Den dvanáct: Řekl jsem si Gandalfovi o Balrogovo číslo. Gandalf řekl, že mu nemůžu volat. Řekl jsem mu, ať nežárlí a nepřivlastňuje si ho. Řekl že v tom to není, ale že Balroga minulý týden zabil.
Poznámka: Nikdy nechoď na rande s Gandalfem!

Den patnáct: Dorazili jsme do Edorasu. Velice naštvaný. Obávám se, že Eowyn je hezčí než já. To je překvapení, protože štítonošky bývají obvykle mohutnější a hruškovitější.
Nejsem nejhezčí! To je zlé.

Den devatenáct: Aragorn se postavil Theodenovi. Aragorn je tak mužný. Naskakuje mi z toho husí kůže.

Den dvacet: Ten čepec je příšerný. Ani zdaleka nejsem nejhezčí. Uvažuju o sebevraždě.

Den dvacet sedm: Aragorn je pryč s vlky ze Železného pasu. Proti - zůstal tady ten ošklivý náhrdelník. Pro - nemusím nosit ten čepec.
Zase jsem hezký.

Den dvacet osm: Aragorn se vrátil. Evidentně ten pád z útesu nebyl tak nebezpečný, jak se zdálo. Řekl jsem mu, aby mě povalil a pořádně mi to udělal, ale on mě jenom chlapsky poplácal po rameni a řekl: "Jo, někdy to může bolet, ale něčím si to namaž."
Aragorn je normální břídil, fakt.

Den dvacet devět: Bitva v Helmově žlebu nechutná. Jakoby nestačilo, že hrozí smrt v rukou páchnoucích skřetů v jakémsi zapadákově, ale nakonec nás musí zachraňovat absolutně nelogicky Haldir.
Má to tu výhodu, že Eowyn trčí v zatuchlé jeskyni. Třeba dostane ekzém. Pak budu navždycky nejhezčí.

Den třicet: Je po bitvě. Gandalf jako vždycky přijel efektně na poslední chvíli. Naděje na nějakou pobitevní rychlovku jsou v prachu, Aragorn fňuká nad pohlednicí od Faramira. Žárlí na něho kvůli Tomu, kdo nese Prsten. Řekl jsem mu, že Sam Faramira zabije, jestli si něco zkusí, ale Aragornovi to náladu moc nezvedlo.
Je to blbec. Eomer má zajímavé narážky. Zkusím to a uvidíme, jestli je pravda, co se říká o mužích z Jízdní Marky.
Ještě nikdo nevyzvedl Eowyn z té jeskyně. Ještě pořád zdaleka nejhezčí!!

Legolas

Yá newim yaq wy , ale yá s toho nemůžu____*♥♥♥

PS.: To není na posměch elfům yá elfy miluyu ,,, yen sem to nashla a přishlo mi to good

go
autor Naominka | 16:56 | komentáře (0)
O autorovi
Autor blogu
Autor: Naominka
Region: Praha-východ
O mně: nEfIm Co oSoBě nApsAt, MiLUjU ScReAmO , KáMoShE , .,.,JdEm SeLkEm TrDlO (sEm nA To HrDá...XDXDXD) kdO ZnÁ Wí KDo Ne....nO TaQ nApÍsHe eTI cHcE ...na kÁmOsHe nEdÁm dOpUsTiT , RáDa Se bAwIm Ae pLeJ sEm FlEgMoUsH ...XDXDXD WÝmAz
Můj profil
Poslední návštěvy
Markw (2x)
Kaulitzka19 (4x)
alesdrd (1x)
bblondexx (2x)
rodr (1x)
jan.gogin (1x)
popelak24 (1x)
MartinE212 (1x)
Vytvořili
Šablona a grafika od
IN ARIA...

obrázky od
Mario Buffardo

distribuce:
IN ARIA..., kiocciola, NST & GRAFICA DI STILE