24.Duben 2009
jistě už se k vám doneslo, že v roce 2012 by měla přijít apokalypsa a celé lidstvo by mělo jít do kopru....... Něco na tom bude podle mayů by měl být rok 2012 tím posledním v jejich kalendáři.... Podle jiných celou Evropu ovládne Rusko a to nadále bude válčit s USA a podle jedné prorokyně by měl být spáchán atentát na prezidenta barevné pleti..... (nejspíš Obama) což by mělo za následek 3. světovou biologickou válku........ co se tedy stane 21.prosince 2012? máme před sebou poslední 3 roky života? Pokud ano chceme s tím jako lidstvo něco udělat? Nebo necháme aby jsme zanikly..... Budeme dál ničit životní prostředí a hádat se v politice? Nebo budeme držet při sobě a pomáhat si....... Proč ničíme to , co naši předci vybudovaly? možná říkám hovadiny ale zkuste se nad tím prosím zamyslet a popřemýšlet o tom...... Jako lidstvo máme nejvyšší čas začít s tím něco dělat..... Já osobně mám strach z tak velké zkázy nebo pohromy nebo jak tomu chcete říkat..... Prosím vás dejte to přečíst co nejvíce lidem..... já nechci ztratit své mládí a svůj život ... vy jo? I kdyby to tak nebylo atk si musíme přiznat že svět mám problémy........ Nebo se vám to nezdá????????
Vložil: Nick-oo-lka ¤


Komentáře (3):
  • 26.04.2009 16:16:44, a-d-e-l

    Moc tomu nevěřím, spíš si myslím že tímto rokem začne nový věk. Je ale zbytečné to rozebírat a strašit lidi, kteří věří každé ko*otine ;-)

  • 26.04.2009 15:37:31, Mihal_81

    Zdravím! Můj názor je ten, že jsou věci, jako je válka, kterejm se dá zabránit a předcházet, i když rozsáhlými dialogy zůčastněných stran, ale počítal bych s tím, že se na plno projeví a prohloubí krize, stejně bych tu ekonomickou situaci, která tedˇ panuje, odhadoval tak na 5 let. Lidstvo přežije, ale bude to tak, že se asi bude muset vrátit o několik set let zpátky a tím pádem i změnit návyky a to asi každý nepřežije. Takhle to vidím já...

  • 24.04.2009 15:47:42, Nick-oo-lka

    napíšte na to něco?