PAVLICIE

 

Konec prázdnin:(( | ₪ Deník

Prázdniny pomaličku končej, tak takový celkový zhodnocení a schrnutí "toho všeho". Takže návštěv u doktorů? No těch bylo asi nejvíc, ty vedou... každej tejden blbá injekce na alergologii, celkem 5 stehů, jedna malá korekce (kdo ví - ví) a další dioptrie, jako bych nebyla už tak dost slepá. Poznala jsem pár novej bezva lidí - kámošů, ale asi i o dva (dvě) přišla... a nevim no... nějak to moc nechápu a přijde mi to na hovno, jenže to asi moc nezměnim. Mrzí mě to, ale asi to takový kámošky zase nebyly...? No ne? Sakra. Chmuu. Nejlepší kámoš se mi odstěhoval do pěkný pr...dele, smíření s bejvalym nenastalo (leda naopak) a nová láska taky neni... což sem asi možná i jedině ráda, aspoň si chvili odpočinu. Alé néé co to kecám... můj milovanej (ach sarka nevim jméno, to sem tomu dala), dokonalej ze seriálu, nojo páni ten byl úžasnej... škoda, že ho zabili!! 

Na chatě v Hříměždicích, tam se to nemění... ale je to vlasně fajn, taková jistota a klid. No i když večer v hospě nebo u bárku zas takovej klid neni... pár rvaček, hádek, scén a i zlomená noha byla. Ty "naše" promotaný vztahy tam, k tomu by byly potřeba někdy vysvětlivky. A každej víkend byla ňaká akce... hasiči, narozky, skoky, bosá liga, malá kopaná, no jéé ani si to všechno nepamatuju! Ale na takovou tu klasiku jako houby, kola ani nedošlo... ale běhat sem chodila! A s Rendou sem jezdila na loďce, jemu se to děsně líbí!! Nojo koupání... tam je to super, achjo škoda, že moc toho super počasí nebylo a ani sem se tohle léto nekoupala v lomu.

A v Praze... no spíš sem byla na chatě a když v Praze, tak jak úchyla běhala po obchodech. Nojo nakupování, ááááá to je moje, ale každej má něco, tak co. Ale po dlouhý době sem byla v Zoo. Je to tam hodně předělaný a něco vážně pěkný, jenže stejně mi je smutno ze všech větších zvířat... To musí bejt pro ně hrozný. Ale ta malá nosatá myška a ti slaďoušové jak furt hlídkujou (hrr tedka si nevzpomenu na jméno), i když sou v zajetí, sou úplně úžasný!! Taky sem se jednou po sto letech koukla na koupaliště, to bylo bezva! Vlastně dvakrát. Cestou z hospody jsme se s kámoškou nějak nachomejtly na "koupalištní párty" jednoho kluka ze základky. No a nakonec z toho vylezla rozlučka jednoho ehmm barmana z face, že odjíždí na pár měsíců pryč. Hrozná náhoda, že jeho vůbec potkám a tady v kobylisých by mě nikdy nenapdalo. Taky hned z něj vypadlo, že mě videl i v Tornádu brigádničit. Nojo kdo mě tam nevidel. I rodiče se šli podivat.

Tak či jinak béééé nechci konec prázdnin!!Chci zpátky červen, kdy sem měla po matuře!

Autor Pavlicie
Dne 30.Srpen 2007
V 01:09
Komentáře (0)
 

komentáře (0)

Přidej komentář