PAVLICIE

 

"Tak málo času" | ₪ Deník

     Tenhle předvánoční uměle vytvořenej pres, kdy má každej pocit, že nic nestíhá a musí toho tolik udělat, nemám ráda! Lidi všude pospíchaj, rvou se v MHD, dobíhaj "jediný" metro a nervózně se ošívaj v sebemenší frontě. Vzdyt mají tak málo času! Přece klid. Usaď se, dej si horký čaj nebo čokoládu a relaxuj;)

     Vůbec s Vánocma a dobou okolo nemám spojený tohle nervozní pachtění a spěch. Brrrr. Ve škole to pro mě sice znamená učení (předtermíny a blížící se zkouškový) a teď ještě zdárný konec autoškoly:), ale zas tak horký to neni. Je to taková příjemná, voňavá doba a ráda nakupuju dárky:) Voňavá... to proto, že doma je vánoční výzdoba, zapálený svíčky, blikačky v okně a pečení cukroví + nejlepší vůně je samože ze stromečku:) To se pak natáhnu na gauč, nasávám vůni a kochám se pohledem na výzdobu, přičemž si říkám jak se mi tenhle rok povedla:)
      Ale zpětně to utíká rychle...no i když em. Už jen něco okolo dvou týdnů do školy. VOLNO JUCHŮ!!! Zapálit tři svíčky do Štědrého dnu. Potom Silvestr, aa háa-a no kde se bude asi slavit:o)), v Lednu zbytek zkouškového a největší flákárna a pak... a pak... no pak:)) ...

Autor Pavlicie
Dne 03.Prosinec 2008
V 15:57
Komentáře (0)
 

komentáře (0)

Přidej komentář