_Básničky, otázky, příběhy, úvahy..._=O* Píšu o všem co mě napadne! Rozhodně můžete na cokoliv napsat koment! budu moc ráda!=)
Publikováno: 21.Listopad 2009
v 18:48



Autor: PeKiNa_VIP

komentáře (0)
_NoVý ZačáTeK_

   Poslední dobou si říkám jaký vlastně je můj život. Je šťastný nebo ...  Vlastně ani nevím, přijde mi tak trochu rozmazaný, černý a bílý. Mám období ve, kterém bych věčně seděla na okně a přemýšlela, co jsem ve svém životě dokázala a co naopak zkazila. Je to zvláštní nikdy jsem nad tím takto nepřemýšlela až teď.... a proč?

   Proč? ... Protože, co všechno jsem za posledních pár měsíců zvorala! Když bych to vzala v kostce, jednoduše a prostě _ Odešla jsem od nejmilovanější osoby a teď se k ní chci vrátit(mamka), ve škole se to sere jak se jen dá a zlomila jsem srdce klukovi, který pro mě moc znamenal!...     

   _Dawe strašně mě mrzí ty chyby, co jsem napáchala! Snad mi to někdy promineš! Děkuju za Tebe, bylo mi s Tebou krásně i když byly i rušné chvilky! Zůstaneš uzamčen v mém srdíčku! _

   Když si človíček uvědomí, co udělal špatně a čeho lituje je to dobře, jen aby nebylo pozdě! Já jsem strašně moc ráda za lidičky, co mám, protože právě oni mi otevřeli oči! Děkuju Vám!

   Je hrozně lehké říct cizé osobě, co vám na ní vadí, ale, co teprve říct to osobě, kterou znáte už dlouhou chvíli nebo roky. Osobě, která pro vás něco znamená a máte jí rádi. Toho si u vás velice cením zlatíčka hlavně od Tebe Dawe a Katte... Je mi, ale moc líto jak jsem na to tehdy zareagovala!  

   Takže rozhodla jsem se, že jsi srovnám celý svůj život a začnu od začátku!  Takže doufám, že mi budete držet palečky a já vše zvládnu a napravím!

                                                                                                                               By_PeKiNa

Komentáře

« Domů | Přidej komentář

O autorovi

Autor blogu
Autor: PeKiNa_VIP
Region: Ústí nad Labem
O mně: BěhEm žiVota Se sMícH naUčí PlaKaT...a Pláč se Naučí UsmíVAt...JaKo LásKa Ti TrN Vrazí do SrdCe..žiVoT jE BoJ, TaK se PozaBíjEjTe a Já byCh z DoVoLeníM pRošLA!JeStLi Mě ChcEš PoZnaT NaPiš By_PeKiNA
Můj profil

Credits

Template e grafica by
IN ARIA... & kiocciola

Risorse grafiche by
Lunarea's Graphics

Distribuito su
IN ARIA..., kiocciola, NST & GRAFICA DI STILE