_Básničky, otázky, příběhy, úvahy..._=O* Píšu o všem co mě napadne! Rozhodně můžete na cokoliv napsat koment! budu moc ráda!=)
Publikováno: 27.Říjen 2009
v 19:03



Autor: PeKiNa_VIP

komentáře (0)
Po dLoUHé dObě

  Ahuj zlatíííčka tak jak tak koukám nějak jsem na Vás zapomněla.  Tééda, že se nestydím tak dlouho nepublikovat žádný článek!  Tak, co bych Vám tak mohla prozradit?  

  Nebudu se ptát jak jste začali další školní rok, ale spíš... taky jste tak moc rádi, že jsou zas prázdniny? Sice nejsou ani z daleka tak dlouhý jako ty 2 měsíční, ale na odpočinek, pár kalbiček a krásných romantických chvílí se svou láskou postačí.  Teda aspoň doufám... 

  A co dál? .... Však Vy už přijdete na to jak se zabavit, že mám pravdu.  I když je pravda, že to sychravé počasí moc na radosti nepřidá. U mě je to asi tak... Když ráno vztanu a podívám se z okna rozmyslím se a zase se zachumlám do peřin.  Nic moc. Jde vidět, že zatím výhlídky na prázdniny nemám nějak se mi zpozdily.  Ale já to napravím a až se stane něco zajímavého hned Vás informuju o svých zažitcích!

                                                                                                                                      By_ PeKiNa

Komentáře

« Domů | Přidej komentář

O autorovi

Autor blogu
Autor: PeKiNa_VIP
Region: Ústí nad Labem
O mně: BěhEm žiVota Se sMícH naUčí PlaKaT...a Pláč se Naučí UsmíVAt...JaKo LásKa Ti TrN Vrazí do SrdCe..žiVoT jE BoJ, TaK se PozaBíjEjTe a Já byCh z DoVoLeníM pRošLA!JeStLi Mě ChcEš PoZnaT NaPiš By_PeKiNA
Můj profil

Credits

Template e grafica by
IN ARIA... & kiocciola

Risorse grafiche by
Lunarea's Graphics

Distribuito su
IN ARIA..., kiocciola, NST & GRAFICA DI STILE