_Básničky, otázky, příběhy, úvahy..._=O* Píšu o všem co mě napadne! Rozhodně můžete na cokoliv napsat koment! budu moc ráda!=)
Publikováno: 13.Červenec 2009
v 16:49



Autor: PeKiNa_VIP

komentáře (0)
_LáSkA_

Láska.... když se řekne těhle pár písmenek, každý si pod tím představí něco jiného, ale nejčastěji se láska srovnává k dokonalému páru plný štěstí... Je možné toto brát za lásku? Já myslím že ano,ale zatím jsem takovou ještě nepotkala! Bohužel... Mám takovou malou teorii..."láska je lidské prokletí, je krásná, šťastná,ale také velmi zlá a bolestná. A přesto ji člověk vyhledává, aby nebyl sám!" Proč? Proč tomu tak je? Protože, láska je něco, co člověk k životu potřebuje a nechce žít v samotě. Pravou lásku hledáme celý život. Někdo má štěstí že ji najde rychle, ale není nikde napsáno že bude navždy! Láska je prostě taková krásná, šťastná, bolestná a zlá... Slzy k lásce patří tak jako sex oou Tak jako bez lásky není štěstí... Vždyt je láska všude. Nejen k druhému člověku se kterým chci strávit zbytek života, ale i láska k rodičům, láska k mazlíčkovi, láska k zájmům, láska k životu. Je toho spousty,ale dáváme lásku dost najevo? Což otázka? Jaký máte vlastně názor na lásku vy? Jak by popsali lásku kluci? a jak holky? každý ví že názory mezi ženou a mužem jsou značné zvlášt pokud jde o lásku.. Komentujte! 

                                                                                                                         S láskou By_PeKiNa

Komentáře

« Domů | Přidej komentář

O autorovi

Autor blogu
Autor: PeKiNa_VIP
Region: Ústí nad Labem
O mně: BěhEm žiVota Se sMícH naUčí PlaKaT...a Pláč se Naučí UsmíVAt...JaKo LásKa Ti TrN Vrazí do SrdCe..žiVoT jE BoJ, TaK se PozaBíjEjTe a Já byCh z DoVoLeníM pRošLA!JeStLi Mě ChcEš PoZnaT NaPiš By_PeKiNA
Můj profil

Credits

Template e grafica by
IN ARIA... & kiocciola

Risorse grafiche by
Lunarea's Graphics

Distribuito su
IN ARIA..., kiocciola, NST & GRAFICA DI STILE