_Básničky, otázky, příběhy, úvahy..._=O* Píšu o všem co mě napadne! Rozhodně můžete na cokoliv napsat koment! budu moc ráda!=)
Publikováno: 13.Červenec 2009
v 17:35



Autor: PeKiNa_VIP

komentáře (1)
_Muži aNd žeNY_

Jaký je vlastně rozdíl mezi mužem a ženou? Jistě na první pohled určitě ano.. Ale jinak?  Myslíte si, že by muž nedokázal uvařit a nalakovat si nehty?  A žena se celý den válet u televize, koukat na hokejové utkání s pivem v ruce?  Proč muži rádi používají větu "To je mužská záležitost!" Tak jako ženy varují větou "To jsou ženské problémy!" Můž umí být razný a citlivý, tak jako žena..... Tak v čem se tak moc lišíme? Je to opravdu jen první dojem, který nás tolik odlišuje?  Ale vždyť i žena dokáže muže poazit v kulečníku.  Tak co? Jaký je vlastně mezi námi za rozdíl? Je přirozenost brát muže jako hlavu rodiny? Záleží na tom kdo bude mít poslední slovo?  

                                             _MUŽI VERZUS ŽENY_

                                 Kdo vede? V čem vyzařuje talent mužů a v čem talent žen?

                                                                                                                                        By_PeKiNa

Komentáře

« Domů | Přidej komentář

jumpstyles 14.07.2009 12:25:20

Rozdíl je jednoduchý...muž je od pradávna předurčen k tomu, aby se množil a poutal ženy svou silou a dominancí...žena aby si dotyčného jedince vybrala, pro nejlepší splodění potomků, ale to je stará teorie, i když pravdivá...podle mně, kdyby nebyly mezi muži a ženami rozdíli, asi by je těžko něco na tom druhém přitahovalo...proto když jsme rozdílní a i jinak přemýšlíme, o to víc máme o toho druhého větší zájem ho poznat, protože je co poznávat...být stejní, tak by to poznávání protějšku byla asi nuda, kdyby jsme zjistili že je jako my...:)

O autorovi

Autor blogu
Autor: PeKiNa_VIP
Region: Ústí nad Labem
O mně: BěhEm žiVota Se sMícH naUčí PlaKaT...a Pláč se Naučí UsmíVAt...JaKo LásKa Ti TrN Vrazí do SrdCe..žiVoT jE BoJ, TaK se PozaBíjEjTe a Já byCh z DoVoLeníM pRošLA!JeStLi Mě ChcEš PoZnaT NaPiš By_PeKiNA
Můj profil

Credits

Template e grafica by
IN ARIA... & kiocciola

Risorse grafiche by
Lunarea's Graphics

Distribuito su
IN ARIA..., kiocciola, NST & GRAFICA DI STILE