_Básničky, otázky, příběhy, úvahy..._=O* Píšu o všem co mě napadne! Rozhodně můžete na cokoliv napsat koment! budu moc ráda!=)
Publikováno: 13.Červenec 2009
v 16:07



Autor: PeKiNa_VIP

komentáře (0)
_PráZdNiNY_

Už máme 1/4 prázdnin za sebou a všichni si užíváme jak jen to jde. Každý někam jede na dovolenou a nebo zůstává ve svém milovaném městě. Já osobně dávám přednost dovolným.. ooo co třeba na Bahamách...Nechal by si líbit asi každý z nás ne bo snad ne?? Co holky? Krásní chlapáci kolem, jen si vybrat, luxusní apartmá, skvělá pláž a ta obsluha No není co dodat..DOKONALOST! Jen ne každý na to má že??...A proto lítáme po brigádách a šetříme ty cinkráltka do růžového prásátka No mě moc šetření nejde... Ach prázdniny jedna z nejmilovanějších věcí nás mladých, letní lásky a co víc kalby! Letos mám prázdniny tak nějak trošku praštěný..čím to bude?? Žeby mou maličkostí?? No kdo ví je to fofr letí to letí a za pár týdnů zase usedneme do lavic a nejméně 7hodin poslouchat učiete za učitelem... o tom škoda mluvit! Kéž by ty prázdniny trvaly o něco déle! Wow právě jsem z okna uviděla sexy chlapákaPlayboják jeden.. No myslím, že vyrazím na sluníčko na opalovačku však k tomu jsou přece ty prázdniny lenošení a lenošení Tak se mějte zlatíííčka a užívejte prázdniny plnými doušky! Však si toho peskování zas v zaří užijem!

                                                                                                                                         By_PeKiNa

Komentáře

« Domů | Přidej komentář

O autorovi

Autor blogu
Autor: PeKiNa_VIP
Region: Ústí nad Labem
O mně: BěhEm žiVota Se sMícH naUčí PlaKaT...a Pláč se Naučí UsmíVAt...JaKo LásKa Ti TrN Vrazí do SrdCe..žiVoT jE BoJ, TaK se PozaBíjEjTe a Já byCh z DoVoLeníM pRošLA!JeStLi Mě ChcEš PoZnaT NaPiš By_PeKiNA
Můj profil

Credits

Template e grafica by
IN ARIA... & kiocciola

Risorse grafiche by
Lunarea's Graphics

Distribuito su
IN ARIA..., kiocciola, NST & GRAFICA DI STILE