Tyto stránky jsem si založila protože jsem se nudila ale taky jsem si to chtela zkusit no....ale uvidime....
Publikováno: 26.Červenec 2008
v 19:39



Autor: Petka555

komentáře (0)
Toto je už strarší článek...ale je to můj bývalý spolužák....
Mladík se zastřelil, zřejmě kvůli prospěchu

Nová Role - Tragédie se v pondělí večer odehrála ve sklepě zemědělského statku v Nové Roli. Zastřelil se zde teprve šestnáctiletý mladík. Podle neoficiálních informací mohl stát za jeho nevratným činem nevalný školní  prospěchu..

 
To ovšem prakticky vyloučil Zdeněk Perlinger, ředitel dalovické střední zemědělské školy, do které mladík chodil. „V prvním ročníku, který studoval, patřil Marek k těm lepším žákům,“ konstatoval ředitel. „Při nedávných testech inteligence skončil dokonce mezi nejlepšími,“ dodal.

„Marek byl pohodový kluk. Trochu machýrek, ale v pohodě. Nechápu, proč to udělal. Volal mi to táta do školy. Dost mě to vzalo, byl to můj kamarád. Naposledy jsem s ním mluvil někdy před dvěma týdny. Nevím o žádném problému, který by mohl mít,“ komentoval mladíkův čin jeden z jeho kamarádů.

„Marka jsem znala. Vždycky to byl usměvavý a hodný kluk. To, co udělal, vůbec nikdo z nás nechápe,“ řekla ráno po jeho sebevraždě pracovnice školní jídelny.

Lidé z Nové Role jsou sebevraždou šestnáctiletého Marka otřeseni. „Byl to bezproblémový hoch,“ uvedla žena z Nové Role. Ani starosta města Václav Heřman Markův čin nechápe. „Musel to být zkrat. Do hlavy mu vidět nemůžeme,“ řekl starosta.

Podle neoficiálních informací se Marek zastřelil legálně drženou pistolí své matky. Ta se po sebevraždě psychicky zhroutila.
MÁM TĚ RÁDA POKY.......

Komentáře

« Domů | Přidej komentář

O autorovi

Autor blogu
Autor: Petka555
Region: Sokolov
O mně: =o)
Můj profil

Credits

Template e grafica by
IN ARIA... & kiocciola

Risorse grafiche by
Lunarea's Graphics

Distribuito su
IN ARIA..., kiocciola, NST & GRAFICA DI STILE