Pivovar Kompania Piwowarska, Polsko | Piva

Při vstupu na stránky Kompania Piwowarska se nedostanete, pokud jste starší 18 let :) Ale neméně zábavný je i název prvního piva, které jsem od nich ochutnal. Tuto láhev jsem dostal od kolegyně, která mi ji přivezla z Polska spolu s dalšími pivy.

Dog In The Fog

Dog in the Fog, Kompania Piwowarska, Polsko

Dog In The Fog - Plzeňský ležák

Jak už popisek na etiketě říká "Dog In The Fog - will never fail to find his way". Ke mně si tedy cestu našel a doufám, že ještě najde. Tento jantarový ležák s hustou pěnou, obsahem alkoholu 5,5% je ideální lehce sladkou "ňamkou" pro pohodový večer k filmu nebo jako třetinka jen tak před spaním. Pokud toto pivo uvidíte někde v českých regálech, prosím, zanechte mi vzkaz v diskuzi pod článkem. Prostě je to polské pivo, které si hraje na to, že je britské. Ale hraje si na to zatraceně dobře :)

Tomuto pivu dávám zatím 80%. Nejraději bych dal ještě 5% navíc za originální název a dokonalé pivní tácky. prohlédnout si je můžete na oficiální stránce piva.


Na zdraví!

Pivoj

V olomoucké čajovně-kavárně Kratochvíle (myslím, že Sokolská ulice) je spolu se zázvorovým, skořicovým a dalšími k dostání i tohle.

Už na to zase kašleš, jo? :-P

Ahoj Pivoji,
Miluju Dog in The Fog - a ještě víc ten dodatek (will never fail to find his way) Je to nejhezčí pivo co znám. 1x ročně jezdím do Poznaně a vždycky si ho tam koupím. Chlapi berou Lechy a Zubry a Slovenský zlatý bažanty, ale já musím mít vždacky svýho psa v mlze. Co na tom že Lech mi víc chutná, pije se i očima a já se do tohodle jezevčíka vždycky doslova vpíjím.

Přidej komentář

O autorovi

  • Jméno Pivoj
  • Bydliště neuvedeno
  • více na mém blogu ..račte vstoupit :)
Můj profil