« Domů | Už aby to bylo » | Silvestrovská 51čka » | Vánoční FIFA 08 CUP » | Až teď mě konečně připadá, že k někomu patřím... » | Ofico prohlášení - změna » | Helloween - Hlavně v noci » | Rekord jak sviňa » | Sokolnice »

Helloween - Hlavně v noci

  Sranda musí být aji kdyby u toho měla prskat kola. Potom jsem byl za to naležitě odměněnej malinkym tatoosem sssss. Hold prvni spani, přináší dlouhý před zrcadlem stání.

  A až se to pořešilo tak jsem nepostřehl oběd, ale ještě že Dan byl tak hodnej a namázl mě chlééébik tataróóózem. Hned jak jsem to zdlábl tak jsem usnul i přes to že "Prachy dělaj člověka" sledovalo přezmála 10 lidí. Jak to skončilo tak mě to zbudilo, skočil jsem si pro pivčo a šlo se na dřevo (no o který se pak padalo) a potom malej africkej HELLOWEENskej titul Ladika.

  Pak se sklidil stůl a Čajík oznamil že v 18:45 bude nástup strašidel. Jak to dořekl tak začal šrumec ličení. Samozřejmě že koupelna byla volná a plně dostupná. Tak Kiki díky, za zrcátko. Ale když se černili zuby tak to pálelo nejvíc, jou.

  Po namaskování se šlo na věc, páč to bylo hlavně v noci a s bez tmy by to nešlo. Šupl atmosféra nasákla snad každým kdo v tu chvilí držel svíčku. Průvod byl zakončen kruhem ze strašidel na zahradě. Po kouzelné formuli Máslíka s ostatníma strašidlama, se ozvala rána a záblesk nebo záblesk a rána a nebo zaráz a všichni upřeli svou pozornost na ohňosroj. Kde z poza šibenice přicházela zahalená postava v černé kápi s červenýma žhnoucíma očima. Odkázala nás na okouzlující hostinu plnou krve s červama, kde se nám strašidla představili a že se bylo na co koukat.

  Po představení se blblo v maskách a nečekaně "pilo". Teď už nevím, jestli se grilovalo a pak odličovalo nebo naopak. Po odlíčení se propletlo pár lidí při twisteru a pak se chodilo postupně spát někdo i s třema rukama, protože se to dělá HLAVNĚ V NOCI. Samozřejmě, že se našlo pár jedinců co i přes pohyb nehybnýho, ujížděli několikrát na holkách a mašinách s postupem času i tito borečci šli taky ulehnout. Nebo to aspoň v plánu bylo, páč ono se už o půl 7mé ráno toho moc dělat nedá. A protože se nebylo čemu smát, tak jsme po neuhasitelným smíchu asi půlhodinové křeče kóóónečně vytuhli.

  Ráno se pobalilo, navštívilo městečko Palermo (ale sou tam nějací divní páč tam móc často usínají) a jelo se domů. Výbornej zážitek s nejvyžším hodnocením. Díky vám všem co jste tam byli za nezapomenutelnej HELLOWEENskej zážitek.
Díky, Díky, Díky

----------------------------------------------------------------------
Videjko z foťáku


----------------------------------------------------------------------


























































































njn, nejde, ale byl to mazéééc

moocinko mazec...ale etě vědět kdo je kdo...pár lidí nejde vůbec poznat...

vysoká je protě nejlepší...a teďka ten halloween se moc povedl...byla tam strašná sranda

Sssssuper věc ta Vysoká, že?

Přidej komentář

O autorovi

  • Jméno Piwrnec
  • Bydliště Brno-město
  • Zdareeec...jsem malej, hodnej, přiblblej no možna trochu debilni, ale jinak uplně normalni, dýchající-žijící BORECZECH co potřebuje trochu toho dlouho hledanýho štěstí.
Můj profil

Kategorie