04.Červen 2013
Geetacon je akce pro fanoušky fantasy, sci-fi, anime, Japonska i počítačových her, a bude se konat o víkendu 15-16.6. v Ústí nad Labem. Letos poprvé na Geetacon zamíříme také, a to jak s prodejním stánkem, tak i s několika přednáškami!

Přednášky
Sbal si svého ukeho
přednáší Pierrette
v sobotu 19:45-20:45 v sále BETA

Představení yaoistické karetní hry. Je vtipná, ba přímo šílená! Jak získá Chladný Seme srdce Naivního Ukeho? Komplimenty a lízátky? Zákeřnou lstí? Naivní Uke je sice strašně blbý a všemu věří, ale nebude to tak snadné - plány jim totiž kazí zlý a proradný Kazišuk!
Bláznivá móda z Harajuku
přednáší Pierrette
v sobotu 21:00-22:00 v sále ALFA

Představení nejrůznějších stylů japonské módy (od sexy gyaru, přes roztomilé lolity, až po temné visual kei) a také historie a vývoj japonské "Harajuku" módy během let.
Lolita v hudbě
přednáší Pierrette
v neděli 8:00-9:00 sále ALFA

Představení různých japonských i nejaponských skupin, které své klipy i témata písní stylizují do roztomilé Lolita módy. (Tuto přednášku jsme sice v minulosti měli již několikrát, ale stále se objevují nové klipy i noví interpreti, takže nebude stejná, jako minule!)
A snad Vás zaujmou i přednášky ostatních v programu - BJD panenky, Gejši, Kde sehnat lolitu, a dokonce i workshop Brolitou snadno a rychle! XD A mnoho dalšího!

Prodejní stánek
bude otevřen celou sobotu i neděli
Prvních 10 zákaznic získá jako dárek roztomilou mašličku!

A co v něm najdete?
~ oblečení i doplňky z našeho e-shopu ~
~ spoustu spoustu nových placek ~
~ karetní hru Sbal si svého ukeho ~
~ nové modely obojků ~

~ korálkové šperky od Charlotte ~

~ A nově také Kanzashi  nejrůznějších barev! ~


Těšíme se na setkání na Geetaconu ♥
Pierrette & Dra-Gon

Vložil: PorcelainDoll ¤