24.Květen 2011
Katy-chan se rozhodla odejít z krajkovaného lolitího světa a soustředit se na svůj vlastní život a své cíle. A odchází nejen z internetové komunity, ale i z Porcelain Doll, kde už nebude dělat modelku. Bylo to její rozhodnutí a já jej respektuji a přeji jí do života hodně štěstí a lásky! Ona jistě ví, že i nadále zůstává mou drahou přítelkyní a budeme se čas od času stále vídat.

Ovšem to, co mne zranilo a šokovalo je důvod, proč odchází. Někdo jí totiž psal hodně zlé nenávistné maily, protože si snad myslel, že jako modelka mé značky není dost krásná. Jak slepý to člověk byl... Kdo ji kdy poznal, přeci musí vědět, jak krásná bytost to je, nejen fyzicky, ale také v duši. Ona píše, maluje obrazy, šije, fotí, zajímá se o architekturu, o módu (a nejen o tu japonskou)... zajímá se o kouzla světa a tvoří je! Heh... narozdíl od lidí, co jen ničí druhé, a ač by byli fyzicky sebekrásnější, uvnitř jsou prohnilí.

Maskotem naší značky je porcelánová panenka... nemá však zlatavě blonďaté sametové vlásky, ale rezavé s roztřepenými lokýnkami. Váže se k ní spousta pohádek... třebas o tom, že panenka nemusí být vzhledově dokonalá, aby byla nadpozemsky okouzlující. Stejně tak Porcelain Doll nešije oblečení jen pro ty, co splňují nějaké míry, věkovou hranici a procentil mainstreamové krásy... šijeme pro každého, kdo se chce stát princeznou, kdo chce v krásných šatech chodit světem, kdo chce do svých rukou polapit záblesk pohádkového kouzla.

Pokud by se našel někdo, kdo by měl zájem být tváří Porcelain Doll, ať se mi prosím ozve na: PorcelainDoll@email.cz . Do mailu přezdívku, odkud jste a v příloze fotografii. Ovšem ale, mám několik podmínek, které je třeba splňovat, čistě z praktických důvodů.

První, aby bydlela ve zlínském kraji, nejlépe ve Zlíně nebo v Otrokovicích. Nemůžu proplácet slečně drahé cestovné třeba z Prahy...
Druhá, obvod pasu v rozmezí 60-80cm. To protože vzorové sukně musím již kompletně ušít i s páskem, a menší/větší velikosti by se pak špatně prodávaly.
Třetí, aby sama měla nějakou lolitabilní halenku a boty. Pokud by jí byla má velikost, klidně zapůjčím i mé věci, ale já jsem hodně drobná...

Co může čekat jako odměnu?
+ Slevy na nákupy v obchůdku Porcelain Doll.
+ Občas malý dáreček v podobě reklamního/dárkového zboží PD (placky, přívěšky, brože, atd.)
+ Mé přátelství

Děkuji všem, co se ozvou <3
Vložil: PorcelainDoll ¤
Komentáře (10):
  • 02.06.2011 23:23:48, Shika

    Netuším,ako to niekto mohol napísať... raz som Katy-chan zahliadla pri AF prechádzať okolo mňa a vyzerala nádherne...

  • 01.06.2011 12:39:34, Quiquilla

    To je pěknej hnus, psát někomu takový komentáře. A nevím, co lidi k té závisti vede. Myslím, že klidně by ti mohl někdo napsat, kdyby chtěl modelkovat pro PD a i kdyby tam Katy pořád byla, nějak byste se třeba domluvily.
    Lidi místo aby něco dělali pro to, co chtějí, tak si jen zvyšují ego tím, že ponižují ty, kteří to mají.
    No, přeju hodně štěstí s hledáním :)

  • 29.05.2011 11:30:52, Kate Vitamin

    Já bych to tak moc chtěla zkusit :( bohužel bydlím tak daleko!!

  • 25.05.2011 14:26:12, Danielle

    Pet: Doufám, že máš pravsu a že jí tyhle nepříjemné zkušenosti povedou k lepšímu. :)

  • 25.05.2011 11:15:18, PorcelainDoll

    Danielle: Tak já tak nějak doufám, že to už hodila za hlavu... spíš si myslím, že má teď spoustu věcí v "realitě", nechce se s tím zbytečně stresovat a chce svůj čas a sílu zaměřit na dění kolem sebe ve svém životě, což je pochopitelné. Naštěstí z jejích mailů nemám pocit, že by se tím moc užírala, spíš mám pocit že to byla poslední kapka k tomu, aby změnila svůj život a soustředila se na to, co je pro ni důležité.
    Peth: Ty nejsi vůbec tlustá! Vždyť jsi tak roztomilá :D

  • 24.05.2011 22:15:43, Aimi

    Chudinka Katy, ten kdo jí to psal musel být určitě nějak zakomplexovaný...
    Škoda, že nesplňuji podmínky, protože mě to láká (ale bydlím ještě kousek za Prahou >.<)

  • 24.05.2011 22:09:26, Alice-chan

    Podle mě je ta osoba co to Katy psala jen závistivá, sebestředná a sobecká. Jen takové osoby jsou schopny napsat tak ošklivé věci. Ironií je, že slečna je pravděpodobně uvnitř ošklivější než to co napsala katy.
    Doufám že se najde modelka, která kouzlo PD zachová.(kamarádka by byla skvělá modelka kdyby nebyla v UK)
    Věřím že tu v okolí bude určitě nějaká vhodná slečna, která udělá PD stejnou čest jako dělala Katy. :)

  • 24.05.2011 21:37:22, Danielle

    S Katy je to docela hnusné. Chápu ji, taky mi psali maily. Jenom doufám, že se nad to průběhem času zvládne povznést. Je to krásná holka a super modelka...

    K modelce: Já bych to i brala, ale nejsem vhodný typ. :D Zkus oslovit třeba někoho z holek z Brna. Myslím, že to mají docela blízko...

  • 24.05.2011 21:16:12, Neadirian

    Je mi moc líto, co se Katy přihodilo, umím si živě představit, jaké to je... :( Byla skvělou modelkou, opravdovou porcelain doll.
    Snad najdeš někoho, kdo bude značku prezentovat stejně dobře. :)

  • 24.05.2011 21:01:14, Peth

    Zabíjíš mé sny Pet-chan :D *tlusté a vzdálené zviřátko se jde odkulit do emo koutku*
    A odchod Katy mě mrzí :( Ale doufám že bude tato slečna v životě šťastná.

Přidej komentář