Birokracie

13.Leden 2008

 No, dějí se v tomhle statě ale věci.... Ale o tom by se dalo psát asi dost dlouho. Já chci ale psát asi jen o jedné věci - zatím.

Tak, někdo to ví, někdo ne, ale tenhle víkend jsme měli jet na taneční soutěž do Rakovníka. Vše se připravovalo dost dlouho, nic se nepodcenilo. Od začátku se vyskytovaly komplikace, ale jednu po druhé jsem je odstraňovali a ty komplikace jsme poráželi. Ale jak už to tak bývá, nevyhráli jsme.

Nejdříve šaty- ty šijeme asi měsíc, měli jsme je mít hotové v pátek před soutěží. Ano, ty hotové byly. Sestavy a tréninky to myslím bylo v pořádku,motivace také byla. Byly další, ale celkem zanedbatelné věci,ty nestojí za zmínku. A dostávám se k jádru pudla.... Jde o Český svaz tanečního sportu (dál jen ČSTS). Na každý rok je třeba si koupit registraci a soutěžní licenci. Oba jsme ji platili v polovině prosince. Já jí měl vyřízenou 10.1., z čehož jsembyl mírně nervózní, ale budiž. Po těch třech letech bez soutěží mě prostě vyškrtli. No, tak dál je třeba se přihlásit přes internet. Tak jsem tento úkon chtěl provést a ejhle....Partnerka, která měla vše vyřízené již v tom prosinci, najednou neměla licenci pro soutěže. Říkal jsem si,že je to pitomina, ale nebyla.Pokud nemáte licenci,systém vás nepustí dál. Jak důmyslné....Tak jsme v pátek ráno volali na svaz a tam nám jedna velmi ochotná paní sdělila, že tu licenci nejspíš dali někomu jinému. A že jí dnes jistě dohledávat nebudou, ať si jedeme na jinou soutěž....To mi přijde jako absolutní birokracie!!! Dáma nemůže vědět na jaké soutěže chceme a ani kdy. Nejsme milionáři, aby jsme mohli jezdit kamkoli po republice. To si na svazu asi neuvědomují....Asi by se chtělo zamyslet, kam vlastně sport spěje, když vedení svazů má takový přístup ke svým členům, které sdružuje.... Takže kvůli nim jedeme na další soutěž až do Kolína 3.2....:( Když nepočítám taneční ukázky 25.1. na maturitním plese:)))

napsal/a: RAVEN3 19:26 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář