Prostě já a tak no... :-)
28.Červenec 2010
Let Phoenixe ;o) | Just Dance... Just Me...

   Teda, to je něco jak ten čas letí... Opět sedím v práci a koukám do blba... I když koukat na blba by mě stálo jen malé otočení hlavy... . Takových by se tu totiž našlo dost . Bolí mě záda a nebaví mě to tu, co s tím?!? Potřebuju nutně vsadit a hlavně vyhrát hlavní cenu ve Sportce !!! Jediné co mě utěšuje je fakt, že dneska je středa, naposledy jdu do práce v pátek a pak hurááá, 14ti denní dovolená . První týden sice strávím jen doma, ale to nevadí, budeme si s Kubíkem a s Potkánkem užívat volna... . Potom nás totiž čeká týden alkoholových dýchánků, gurmánské stravy, relaxu v bazénu a dýchání čerstvého vzduchu v Krkonoších . Vyrážíme s několika přáteli a jejich potomky na chatu ve vísce Vítkovice... Ne ty proslavené Vítkovice, ale Vítkovice v Krkonoších . A já už se nemůžu dočkat... Poslední dobou jsem unavená už jen při pomyšlení že musím vstávat a ne spát dalších 20 hodin... .

   Přemýšlela jsem taky, že tenhle blog je vlastně úplně o ničem... Ale co, je mi jedno že to tu čtu jen já, aspoň mám pak pocit že má někdo stejné myšlenkové pochody jako já .

   Nic, nějak dneska nemám žádné nápady ani žádnou fantazii na vymýšlení bejkáren, jdu na oběd, třeba mě cestou chytne nějaká můza

  

autor Raggen | 13:23 | komentáře (0)
O autorovi
Autor blogu
Autor: Raggen
Region: Zbytek světa
O mně: Představit se na 250 znaků??? U mě nemožný... Takže si myslete co chcete :D:D:D
Můj profil
Vytvořili
Šablona a grafika od
IN ARIA...

obrázky od
Mario Buffardo

distribuce:
IN ARIA..., kiocciola, NST & GRAFICA DI STILE