01.Leden 2008,14:14

Tenhle příběh vypráví o dívce, která byla velmi oblíbená,jenže jizačlo vadit že se k ní lepí jen namyšlené holky. Helena vždycky snilaže bude mít partu ve které je každý nepostradatelný, každý názor by byluznán.. Ale o tomhle se jí momentálně může jen zdát.. Má kolem sebe jenMagdu, Karlu a Danu..Najnamyšlenější holky pod sluncem... Samozdřejměže Helena byla v jejich partě ta nejhlavnější,mohla mít každého klukana kterého si jen ukázala.. Jenže Helena měla zájem o Lukáše,klukakterý , dá se říct , namyšlené slečinky k smrti nenáviděl..Pro takovéholky ani jediný pohled neobjetoval..Helena si neustále lámala hlavu coudělat..Jednoho dne k ní přijela její sestřenka Patricie, kteroupovažovala za svou nejlepší přítelkyni. A tak se Helen rozhodla že sesvé sestřence svěří.


Když konečně po dlouhém očekávání Patricie dojela, Helen rychleběžela ke dvěřím.. "Patri, dlouho jsme se neviděly, už jsi mi mocchyběla." vyhrkla ze sebe rychle Helena. Patricie se taky chtěla sesvou sestřenicí přivítat, ale Helen ji nenechala vůbec promluvit.Hnedze sebe začala chrlit nové výstřelky mody a jiné věci co se tohotýkali..Patrika si všimla že s Helen není něco v pořádku, přece jenomsvou sestřenici zná 16 let.. Patrika věděla že její sestřenka neradamluví o problémech, ale Patricie si řekla že z Brna neodjede dřív nežnějak pomůže své nejmilovanější sestřenici.. "Konečně jsem se dostala křeči Heli, dnes to bylo rychlejší jak minule. Něco se snad stalo? Víšže mě to můžeš říct, sme jak nejlepší kamarádky." vysoukala ze sebePatricie.. Helen vůbec nečekela že by se ji na něco takového mohla Patzeptat.. Cítila jak bledne.. "No hele Pat, to není vážně nicpodstatného, aby jsme si kazily jarní prázdniny." snažila se to nějakzamluvit Helena. Pat byla, ale neoblumná.. "HELENO",zakřičela Pat."Proč se mi bojíš říct že máš problémy, vím že jsme se nevidělidlouho,ale to neznamená že už mi nemůžeš důvěřovat".pokračovalaPatricie. "Pat, tohle se mi stalo poprvé,možná to ani není tak velkýproblém jak se zdá, uvidíš že to bude v pořádku."Nedala se Helena. Mezitím přišla do místnosti Helenina matka a řekla : "Děvčata, proč tu takstojíte, prázdniny nepočkají..Pat, dej si své věci do pokoje prohosty.A pak se pěkně oblečte, zajdete si na nákupi, ano?" Holky bylyznámi tím že nákupy společně milovaly.Pat se celou dobu při nákupechtvářila jako by nic, ale ve vnitř ji to nějak pořád nedalo. Nikdytakhle svou sestřenici neviděla.Helena se jí snažila pořád pohledemuhýbat.

O pár hodin pozdějí.....

Holky s celou rodinou seděli u večeře, taková ta pravá rodinávečeře.Po večeři šly holky do Heleninýho pokoje.Seděly a poslouchalyjejich oblíbené písničky. Najednou si Helena vzala polštář,vzala hopevně do náručí.Začly jí téct slzy."Pat,víš já nevím jak začít.Asi jsemse zamilovala do Lukáše z výššího ročníku."Začla ze sebe soukat Helena."Tak mu to řekni, nebo včem je tedy problém?" vyptávala se Patricie."On o holky jako jsem já ani okem nezavadí, kdybych na škole mělanormální kamarádky, né jako Magdu,Karlu a Danu."vysvětlovala Hela. "Tak si najdi nové přátelé." řekla optimisticky Pat. "To nejde,.....Tátadělá v práci s jejich otci. Otec Karli je jeho zaměstnavatel..A Karlasi nepřeje aby se kdokoliv z naší party kamarádil s jinýma holkama.."řekla tiše Helena. "To bude problém,...Nesmíš si to nechat líbitHeli..Musíme s tím něco udělat...To chce využít situace ve správnýokamžik" řekla Pat a v oku se ji zablískl plamínek, to u Pat znamená žemá něco za lubem... Než stačila Helena na něco zareagovat Patprohlásila. " Tak ted půjdeme spát, ráno moudřejší večera..Helča jenpřikývla,na víc se nezmohla.. Pat ji ještě než odešla do svého pokojeobejmula a pošeptala " uvidíš, prospěch bude na naší straně, čert by vtom byl aby jsi u něj nezabodovala"... " Dobrou"....

KONEC 1.Dílu..

Tak co, líbí??? to je můj první příběh, tak doufám že není až tak špatný..

 
kategorie: Helenin sen
vložil: Raleiiika
Permalink ¤


0 Komentáře: