Když se k tobě život otočí zády, neváhej a čapni ho za prdel.
14.Leden 2008,00:59
Zdravím Tě milý mladý čtenáři...jistě si zvědav, co vedlo mě k tomu, že zas špiním tento posvátný pixelový prostor. Co jiného než zas nějaké chmury..že se ani nedivíš? Také se nedivím..není se čemu divit. Ale přejděme od divení se k věci.

Včera mi bylo 24 let, narozeniny - ty poslové blížící se smrti, ale zároveň i oslava žití...můj ty bože, my lidé slavíme tak prazvláštní věci. Oslavil jsem je zase sám, opět sem neslyšel slůvka lásky na dobrou noc, vlastně jsem ani nedostal žádný dárek. Vlastně mě spíš čeká spíše žaloba za hanění na cti a sexuálního harašení..ale opusťme i způsob oslavy, nebyla příliš důstojná a to, že jsem v návalu bujaré nálady šáhl bejvalce na zadek a jejímu současnému partnerovi se to nelíbilo, Vás jistě nebude zajímat. Neměla si ho tam dávat, když sem se po panáku na oslavu narozenin potřeboval opřít. To, že to krutě začla řešit až den poté, jen zvětšuje její ohnivou postel v samotném pekle.

Ptáš se co se změnilo od posledního dopisu adresovaného do neznáma? Neznámá z mého posledního dopisu už prozřela a ač neví jistě vůbec nic..na jedno se spolehnout může..a to, že jsem pro ní dobrým přítelem...nic víc. Ale, protože už mě dobře znáš milý čtenáři, tak víš že s tím mám velkej problém a zas se přes to nemohu dostat..nicméně jelikož je to opravdu skvělá holka, tak to snad jako přátelé společně překonáme, byl by to sice zázrak, aby první holka do které sem se bláznivě zamiloval a která mi dala košem zůstala mou kamarádkou, ale jednou to přijít asi muselo.

Tak sem dojedl poslední kousek dortu a ztratil jsem počtem písmem potřebu Ti oznámit, co jsem ti původně oznámit chtěl...tak možná příště....
 
vložil: Reximus
Permalink ¤


0 Komentáře: