nevěra

Mít víc žen je normální, legální a v podstatě nezbytné. Pokud (vpřípadě nehody) uzavřete sňatek jen s jednou z nich a dodržíte párjednoduchých pravidel pro zacházení s těmi ostatními, nic vám nehrozí.

Hlavnípartnerka se může v klidu těšit z vaší pozornosti a tvrdit kámoškám, žejste jiný než všichni ostatní. V což ostatně doufáme i my, protože jakjsme s politováním zjistili, mnoho z nás i z vás při nevěře stálevyrábí základní školácké chyby.

Například kolega Bursík..., neraději to nebudeme rozmazávat. Konspirace při jednání se standardnímhejnem žen přitom není tak obtížná. Na základě dlouhodobého studiatragických událostí v životech našich spolupracovníků jsme vytypovalisedmičku nejčastějších přehmatů, které vedou k překotnému konci idyly anepříjemným otázkám ze strany hlavní ženy. Tak si je shrňme.

1. Nesprávná obsluha mobilního telefonu

Únik informací z mobilu je pravděpodobně nejčastější příčinou zničení idylických mnohostranných vztahů.

Tenhle skvělý konspirační pomocník se totiž díky své nechutně spolehlivé paměti může stát vaším zabijákem. Takže:
a)pečlivě mažte nebezpečná volaná i přijatá čísla. Metodu označenívedlejších žen mužskými jmény nedoporučujeme - ženy ji znají taky av případě podezření volají nejdřív podezřelým chlapíkům, o nichž domanikdy nemluvíte.
b) než odešlete esemesku,soustřeďte se na jméno adresátky - ze vzduchu zprávu už fakt nechytíte.Že máte esemesky i výpisy o doručení okamžitě po přečtení mazat, asichápete a nezapomeňte, že některé telefony rafinovaně archivují výbušnétexty i v sekci „napsat zprávu“.
c) nefotit!
d)pořiďte si nový telefon, zakódujte ho pinem, a pokud možno nenechávejtebez dozoru. U své současné mašiny ale nastavení neměňte - vaše hlavnížena už ho nejspíš dobře zná a odchylky od normy vyvolávají podezření.
e)mějte v pohotovosti téměř vybitou baterii - když vám z domova zavolajído plně obsazené postele, stihnete jenom říct: „Miláčku, asi se to brzopřeruší, dochází mi ba...“ A tak se stane, což po návratu na základnusnadno dokážete.
f) nikdy nedávejte své soukromé číslo náhodným známostem - už jste slyšel o „šílených stíhačkách“ a vyděračkách?

2. Prozrazena-nevera@pruser.cz

Některézvlášť talentované ženy dokažou uhodnout heslo vaší mailové schránky(stalo se našemu redaktorovi), takže si raději založte adresu s nějakýmdebilním názvem, s nímž by vás nikdo nespojoval.

Třebaplastove.potrubi@... nebo něco podobně průmyslového (samozřejmě pokudse neživíte ohýbáním umělohmotných trubek). Případně můžete použítlibovolné průměrné jméno, které nevzbudí pozornost ani zájem - třebaJiri.Paroubek@..., nebo... No, vy už si nějak poradíte, a hlavněnezapomeňte na klíčové tlačítko „delete“.

3. Sex 4 x 4 turbo

Romantickévyjížďky ve dvou, při nichž někde na kraji lesa dostanou zabrat tlumiče- to je klasika všech milovníků ženské přírody.

A pokud máte dostatečně prostornou káru, patří motorizovaný sex k těm bezpečnějším variantám, pokud ovšem:
a) dodržujete předpisy, protože policejní radary mají poměrně kvalitní objektivy a vyšetřování by mohlo dál pokračovat u vás doma.
b) pečlivě auto vyčistíte a budete dokonce tak rafinovaný, že se podíváte pod sedadla.
c)nebudete takový cvok, abyste jezdil vaší čtvrtí nebo vozil pasažérku ažpřed barák -  sousedky a chodci vůbec bývají docela zvědaví.
d) nemáte sklony zúčastňovat se dopravních nehod.
e) v přírodním terénu nezatáhnete ruční brzdu.

Tyhleabsurdní nehody se OPRAVDU dějí. Zdroj blízký redakci se jedné takovézúčastnil jako pozorovatel a ten muž byl ze své limuzíny ohnuté o stromv rokli opravdu nešťastný. Našeho informátora se několikrát otázal, jakto vysvětlí manželce, když jí řekl, že má v Praze obchodní schůzku amísto toho je na dně brdského kaňonu, nemá šanci vyjet a ta kurvazdrhla i s prachama a dokladama…

4. Neopatrná uklízečka

Voditsi ženy do místa, které sdílíte s hlavní ženou, představuje jednoz nejvyšších bezpečnostních rizik. Vlasy, sponky, voňavky, punčochy,drobné make-upové nářadí a přibližně tisícovka daších předmětů včetněnespláchnutých chloupků ve vaně. Tohle všechno musíte uhlídat, zajistita zničit - a k tomu ještě zařídit, aby sousedka zrovna neměla oko nadveřním kukátku (předem zalepit žvýkačkou).

Třást se strachy,jestli hlavní žena dodrží termín návratu a nezjeví se ve futrechv nepravou chvíli. Předvádět partnerkám WC, na které vaše hlavní ženapověsila plakát medvídka Pú. Tohle opravdu chcete? Nebylo by naopaklepší využívat byty vašich přítelkyň? A věnovat energii spíš vychytánítermínů, v nichž se jejich partneři budou bezpečně nacházet mimo domov?Pokud máte svou hlavu, připravte se na jednoduchou rovnici - 1 minutasexu = 5 minut pečlivého úklidu. No, když vás to baví...

5. Zbytečná provokace

Jestliprovozujete model jedna hlavní plus několik vedlejších, jste jen krokod nepříjemné role vydírané oběti. Tajné milenky se sice smířís existencí vaší oficiální partnerky, ale z neznámých důvodů se každáz nich domnívá, že je jediná.

Podléhá totiž kuriózní iluzi, žecitově je v podstatě vaší hlavní ženou a jen nepřízeň osudu jí bránívklínit se do vašeho života na plný úvazek. Což je samozřejmě totálnípitomost. Nicméně věty typu „Jestli ti přijdu na další ženskou, tak tizničím vztah/manželství/život/auto/“, které se k nám občas donesou,svědčí o tom, že nebožačky to myslí smrtelně vážně.

A pokud seněčeho domáknou, nestydí se tuhle nechutnou výhrůžku naplnit. Hrozícítragédii ale snadno předejdete obvyklými lživými výroky o lásce avěrnosti a podobných fenoménech. A pokuste se je nezpochybňovat ani vechvílích nejvyššího rozčilení. Známe případy, kdy muž zpochybnil ahodně, ale opravdu hodně litoval.

6. Moc žvaníte

Rozmysletesi, proč vlastně potřebujete tolik žen. Bažíte po pověsti Casanovy achcete si připumpovat sebevědomí? Nebo vás prostě poctivě baví sex,jako každého normálního muže? Jestli se přáteli necháte oslovovatGiacomo, podstupujete značné riziko. Nejspíš totiž dost žvaníte,protože bez pouštění informací pověst arciprcíře nevybudujete.

Jakmilese se svým koníčkem svěříte více než jednomu, nanejvýš dvěma nejlepšímkamarádům, zaděláváte si na problém. Vlastně byste o tom neměl říctvůbec nikomu, ani svému bázlivějšímu já. Buďte si jistý, že ve chvíli,kdy vypustíte informaci o svém mnohoženství do světa, už nikdy nezmizí.Bude putovat mezi lidmi, měnit tvar i barvu a nakonec se velmipravděpodobně dostane i k vaší hlavní ženě. Nicméně vy už jste to vestavu euforie po prvním záhybu stejně vykecal, takže je to fuk.

7. Smrtící obsah kapes

Jestlibudete dobrodruh a vypravíte se s některou z náhradních žen na koncert,do kina nebo ji pozvete na večeři, zbavte se všech papírových důkazů. Anikdy neplaťte kartou. Účty, vstupenky a bankovní výpisy mohou býtpoužity jako účinný důkazní materiál. Můžete sice tvrdit, že jste sikoupil dvě místa, protože máte rád nohy nahoře, ale moc šancí téhleverzi nedáváme.

A na závěr drobná náboženská vsuvka: uvědomtesi, že pokud jde o sex, množné číslo žen ve svém životě potřebujete. Namuslimy čeká v nebi VĚTŠÍ POČET PANEN a obvyklou námitku křesťanůo věrnosti je třeba správně interpretovat: ortodoxní křesťan se věnujesexu pouze za účelem plození. Dvakrát, třikrát i pětkrát s jednou ženou- to se dá vydržet. Ale celý život? Blázníte?

5 základních kamenů lásky a vztahů


Každý někdy zapochyboval o smyslu vztahu, ve kterém se právě nachází.Jak poznat, jestli má cenu do něj investovat další energii?
24. prosince 2007
Na začátku jste pro svou lásku ochotni vzdát se všeho. Po nějaké doběse začnete rozhodovat, zda máte nechat románek přerůst do něčehotrvalejšího. Kvalitní vztah by měl přes všechny krize měl obsahovat pětzákladních stavebních kamenů.

Důvěra
Důvěra je pro vztah naprostým základem. Pokud ji váš protějšek jednouzklame, jen těžko ji budete lepit dohromady. Každý z vás má právo natrochu toho soukromí, ale jak moc si vás pustil do svého srdce poznátepodle toho, co všechno vám dokáže svěřit. Určitě není dobré projíždětsi tajně jeho mobil nebo e-mailovou schránku, ale přílišné skrývánítaky není úplně v pořádku.

Intimita
Čistič Viktor / foto: shutterstock
Klapající sex je pro vztah důležitý, ale neznamená to, že každý, kdovás dokáže rozvášnit v posteli, bude ideálním partnerem do nepohody.Důležité jsou činnosti, které spolu děláte i mimo postel, jestli spoludokážete být sami dva a nenudit se. Míra intimity se taky pozná vechvílích, kdy jeden z vás onemocní nebo prožívá krizi v pracovní sféře.Pokud vás ten druhý má rád, i když jste zrovna neupravení a psychickynebi fyzicky na dně, a navíc o vás dokáže pečovat, znamená to, že vášvztah někam směřuje.

Společná perspektiva
Hrabete si každý na svém písečku, nebo plujete spolu na jedné lodi?Používáte častěji slovo já, nebo my? Pokud žijete víc vedle sebe nežspolu a už si ani nepamatujete, kdy jste naposledy podnikli něcospolečně sami dva, ujasněte si, jestli ze společného hnízda radějiodcházíte, nebo se do něj vracíte.

Rovnováha
Ve vyzrálém a dospělém partnerství by měli být partneři na stejnéúrovni, protože nepotřebují někoho ovládat a dokazovat si svou moc apřevahu nad druhým. V hádkách se vyrovnaní partneři nesnaží zahnat tohodruhého do kouta a dokážou se jeden druhému omluvit.

Spolehlivost
Mezi jednu ze základních lidských potřeb patří pocit bezpečí. Pokud vámho v krizových situacích dokáže partner poskytnout, je vaše citováinvestice do něj oprávněná.

O autorovi

  • Jméno Sabrinaaa
  • Bydliště neuvedeno
  • Všechno něco stojí, i smrt stojí život. Každá životní zkušenost něco stojí. Stojí možná slzy, strach, svobodu, stojí chyby, za ktere se člověk stydí, je to cena vašeho vědomí. Většinou vzpomínám na to špatné, ale vzpomínám na to ráda...
Můj profil

Poslední návštěvy