Proč lhát, když...

...stačí mluvit pravdu, aby ti stejně nikdo neuvěřil? Lidské řeči jsou horší než výstřel z pistole...Pravda má jednu velkou výhodu: člověk si nemusí pamatovat, co řekl. Osočování je hrozná věc. V zákonech však není zapsán žádný trest proti osočovatelům jako proti zlodějům, kteří kradou přátelství.Každý člověk má ke své pravdě svá poznání, své důvody, své kořeny, ale to ho neopravňuje vidět v jiné pravdě jiného člověka důvod k nenávisti.Věř těm, kteří hledají pravdu. Pochybuj o těch, kteří ji našli...protože- Moudré ucho neposlouchá,co hloupá huba povídá.Where The Truth Lies

Jeden okamžik Mi změnil život, byla to setina sekundy...Ovšem stalo se to...Většina z vás tento pocit asi zná. Pocit, kdy vám příde všechno těžké, nemožné a kdy se cítíte sami. Žijete ve světě, kterému nikdo nerozumí. Ulicemi plynou davy nevšímavých, ustaraných a tak neskutečně monotónních lidských postav. Všechny jsou zabrány do svých vlastních starostí všedního, ničím nezajímavého dne. Nikdo se na chvíli nevytrhne z každodenního stereotypu. Nikdo se nezeptá, zda nepotřebuje ten druhý pomoci, zda je vše v pořádku. I když jsme lidé rozumní a žijeme ve světě, kde očekáváme střízlivou věcnost, každého z nás se citlivě dotýkají některé okamžiky, a to jak v realitě vlastní, tak realitě druhých. Nikdy nás nenaplní natolik věc, kterou děláme pouze z rozumu...Stále budeme mít pocit, že někde něco chybí. Každý jsme jiný a každý čekáme něco jiného. Můžeme litovat každého rozhodnutí, které učiníme. To ukáže čas, ale kde mám záruku, že kdybych se rozhodla jinak, život by byl lepší? 
    
Mohl by být i podstatně horší

Lidem jsem mnohokrát věřila a naopak jsem nevěřila, že by byli schopni udělat nějakou hnusárnu, ale opak byl pravdou...
LŽI JSOU JAKO LÉK...                       

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zaujal Mne velmi jeden článek, a to tak moc, že jsem ho tady musela zveřejnit... Mluví Mi z duše...
       PARCHANT (Jak se pozná?)

  • klade sebe a své potěšení před potřeby všech ostatních v životě
  • může (a obvykle to i udělá) zničit ženu, která mu způsobí smutek
  • nestará se o to co si o něm ostatní myslí - nepotřebuje souhlas
  • nevzhlíží k ženám
  • nedovolí, aby mu lidé neprokazovali respekt. Pokud ho nerespektují, dokáže je rychle usadit
  • rozčílí se a dá to najevo
  • nebojí se ženě citově ublížit

Důvod, proč jsou parchanti u úspěšní u žen je v tom, že mají všechny kvality, na které ženy slyší. Co ale přehánějí je to, že zacházejí ve svém chování do extrému a vypadají příliš drsně, samolibě a samostředně. Musíte pochopit, proč jsou tihle muži u žen úspěšní. Často když ženy mluví o parchantech, zní to tak strašně, že si většina hodných hochů myslí, že se musejí chovat přesně opačně. Pravdou je, že stěžování, které od žen slyšíte je kombinací:

  • ženské frustrace z toho, že nejsou schopny kontrolovat vztah stejným způsobem jako před tím
  • jeho opravdu parchantskými kvalitami

Kdyby bylo na první pohled jasné, že je muž úplným parchantem a nějakým idiotem, tak by nikdo s ním nechtěl mít nic společného a ona by s ním dlouho nevydržela. Jenže on má také své kvality, které jsou pro ženy atraktivní a návykové, takže zůstává. Vyhrává nad ní ve všech směrech.

Tímto článkem Vás rozhodně nechci navádět, abyste se chovali naprosto stejně jako tito parchanti. Jen by Vás to mělo přivést k zamyšlení, proč jsou právě tito parchanti u žen tak úspěšní.

Cholerika charakterizuje červená barva. Symbolizuje energii a sílu. Rád skáče do řeči, umí být velmi kritický, dokáže zraňovat, chce být ve všem nejlepší a neváhá „jít přes mrtvoly" za svým cílem. Miluje adrenalin. Rozhoduje se okamžitě a nepomýšlí na následky. Musí být lepší než ti druzí, je výjimečný. Ve skupině ho poznáte tak, že se vždy bude něčím odlišovat. Neváhá na sebe vzít zářivě žluté, červené nebo třeba růžové tričko - hlavní je být jedinečný a uznávaný.

Zelený člověk je orientován na rodinu. Nemá rád novinky, je věrný a stálý. Nepodstupuje riziko, dodržuje svůj zažitý stereotyp. Stejně jako červený člověk je i zelený citově založený. Rozhoduje se však velmi pomalu (podle svého srdce). Poznáte ho tak, že se dokáže velmi dlouhou dobu bavit s obdivným tónem o celebritách. Dodržuje svůj denní režim a nikdy si na sebe nevezme žádné výrazné oblečení.

Modrý prahne po vědomostech. Rád se dozvídá nové věci, ale vše podstatné si musí sám ověřit. Proto může působit dojmem pomalejšího člověka (přemýšlí). Dlouho si buduje důvěru k ostatním a zklamání nese velmi těžce. Neustále pozoruje okolí. Myslí na budoucnost. Má na sebe vysoké nároky. Když je nedokáže splnit, tak upadá do depresí (proto vychází z melancholika). Nerad uznává své chyby. Vše musí mít svůj zažitý pořádek. Ve společnosti se drží spíše stranou a pozoruje. Většinou se jeho komunikace omezí na několik osob, kterým věří. Na hlučné zábavy příliš nechodí. Obléká se spíše konzervativně.

Poslední barva, kterám nám zbývá, je žlutá. Vychází k nezávazného a vždy usměvavého sagvinika. Takový člověk se rád nadchne, ale jeho nadšení vzápětí opadne. Zásadně všude chodí pozdě. Je to životní optimista. Velmi nerad ubližuje lidem. Jeho přítomnost vždy rozproudí zábavu. Neustále mluví, mluví a mluví. Nedokáže ale nic dotáhnout do konce.Ve společnosti tohoto člověka poznáte jednoduše. Baví všechny okolo sebe. Neváhá se obléct do čehokoli.

  • červená: energie, síla, potřeba být výjimečný a uznávaný
  • zelená: klid, jistota, stereotyp
  • modrá: vysoké nároky, nevyzpytatelnost, klid, mír
  • žlutá: nevázanost, optimismus, potřeba prosadit se

Červený člověk se určitě nesnese se žlutým a s jiným červeným. Žlutý by neustále podrýval jeho autoritu a vztah s červeným by byl založený na vzájemném předhánění se. Jeho akčnost se nemusí líbit zelenému, nicméně vztah s ním by nebyl až takovou překážkou. Nejlépe se k červenému hodí modrý. Jeho vysoké nároky červený splňuje. Obě strany mají z takového vztahu přínos - červený je uznávaný a má možnost seberealizace a modrý splnil své nároky na partnera (navíc je slabší a tak se raději červenému přizpůsobí). Problém u těchto dvou nastává v momentě, kdy dojde k hádce. Ani jednomu se nechce ustoupit. :)

1.fázi funguje přitažlivost fyzickáV 2. fázi zabírá přitažlivost osobnosti, kouzlo, charisma, energie, nasazení a vynalézavost.
a) inteligence - mozek
b) duševní úroveň - styl
c) praktické dovednosti - šikovnost
d) materiální zajištění - peníze
Ženy, ať už vědomě nebo nevědomě, vyhledávají dominantní znaky, když si vybírají životního partnera.

O autorovi

  • Jméno Sabrinaaa
  • Bydliště neuvedeno
  • Všechno něco stojí, i smrt stojí život. Každá životní zkušenost něco stojí. Stojí možná slzy, strach, svobodu, stojí chyby, za ktere se člověk stydí, je to cena vašeho vědomí. Většinou vzpomínám na to špatné, ale vzpomínám na to ráda...
Můj profil

Poslední návštěvy