17.Červenec 2008

Dne 29.ledna 1986 krátce před 20:00 hodinou pozorovalo množství očitých svědků východosibiřského městečka Dalněgorsk poblíž Vladivostoku kulovitý letící objekt o velikosti Měsíce v úplňku. Zpočátku letěl vodorovně a pak se zřítil v úhlu 60-70 stupňů na kótě 611 v centru města. Červenavě zářící UFO mělo při kolizi rychlost kolem 15 m/s. Podle očitých svědků před tím, než se definitivně zřítilo, několikrát stouplo a kleslo, pak explodovalo zcela bez hluku a asi hodinu hořelo.

Dne 3.února 1986 dorazila expedice dálněvýchodního oddělení Komise pro anomální atmosférické jevy Akademie věd do Dalněgorska a začala zajišťovat zbytky ztroskotaného objektu. Vědci našli množství úlomků, mezi nimi olověné a železné kuličky, skleněné střepiny, stopy žáruvzdorných látek, magnetické anomálie, stopy požáru na trávě, křoví a stromech a tajemný předmět - síťku spletenou z jemných kovových vláken, které byly obohaceny zlatem, stříbrem, niklem, alfa-titanem, molybden a beryliem.

Jeden z vědců, který ztroskotání vyšetřoval, chemik Dr.V.Vysotky z university ve Vladivostoku, prohlásil v závěru své mnohastránkové zprávy:

"Toto jemné metalické tkanivo je bez pochyby vytvořeno pomocí nějaké vyspělé technologie. Přirozený nebo pozemský původ je vyloučen."

Některá tato vlákna jsou - jak prohlásil Dr.Vysotky - jen 17 mikronů silná a svázaná dokonce ještě jemnějším materiálem. To je výkon, ke kterému pozemská technologie ještě nedospěla.

Převzato ze stránky : http://www.zahady.net

Vložil: Sidisek ¤