16.Červenec 2008
Tato otázka visí stále nad námi. Mnoho lidí soudí o mimozemšťanech podle filmu jako byl „Vetřelec“ nebo „Den nezávislosti“ ve spojení s mimozemskými formami života, tedy že jsou zlí a bestiální a že jejich účel návštěvy je vyhubení lidstva. Mohu oponovat třeba tímto:

- každé setkání ukazuje velkou, technologickou převahu ve srovnání s naší, tedy nejspíš jsou stovky, nebo tisíce let ve vývoji před námi. Kdyby nás vetřelci chtěli napadnout, už dávno by to udělali, snad ve středověku nebo ještě dříve (to bychom kladli nejmenší odpor).
- jejich evoluce je tak vyvinutá, že by dávno použili svých telepatických schopností, aby mohli snáze manipulovat s naší myslí.
- kontakty se nezdají být se zjevným úmyslem poškodit člověka, např. experimenty v lodi (čipy pod kůží), různá vyšetření apod. Ovšem některé jsou popisována jako bolestivá, nebo ponižující.
Pokud shrneme všechny tyto body, existence mimozemských bytostí je velmi pravděpodobná. Ufo fenomén se stal součástí naší společnosti hlavně posledních šedesát let, ale mnoho lidí stále odmítá akceptovat možnost jiných životních forem ve vesmíru. Stále rostoucí počet zájemců o UFO věří, že nejsme v ohromné galaxii sami.
Vložil: Sidisek ¤