1ÁCT

23.Duben 2006

Tagže dneska opět nějakej "normální" zápis. Minule jsem tou "básničkou" spíš jen tak blbnul, něco jako vyjádření aktuální nálady. Na to jsou básničky dobrý, ale sám bych asi žádnou nečet :-). A nyní můžu podat stručnou zprávu o událostech minulých.


Celej tejden byla celkem nuda. Nic moc se nedělo. V pátek ani nebylo spolčo, protože všichni byli pryč, tagže jsem zůstal doma. Aspoň jsem po delší době zase viděl Monty Pythony a Červenýho Trpaslíka (já vim, že takový malý děti, jako jsem já by se neměly koukat tak pozdě na televizi, ale vysvětlujte mi to, to je jako mluvit do dubu). Taky jsem si zapařil na kytaru. Jo a ještě jedna malá věc se přecijen udála - stáhnul jsem si album Clay Man.


V sobotu se zase celkem nic nedělo. Aspoň, že bylo hezký počasí. Byli jsme na zahradě a dělali tam záhony, měnili jsme kola u auta a různý jiný věci. A večer se bylo doma a pařilo se na kytaru :-).


Dneska jsem už stihnul zapařit na kytaru (nějaxe mi ten program zvrhává do monotónosti, co?) a použij jsem své nahrávací zařízení (mp3 přehrávač :-D) a zkusil jsem pár písniček nahrát... Mno, smýšené pocity. Chyb tam je poměrně dost, ale na druhou stranu... Nigdo po mě nemůže chtít, abych byl za čtyři měsíce virtuóz, né?


A jinak je venku hnusně, ale stejně asi zkusím jít na náměstí, jesli bude volejbal. Nechci zůstat zase doma (práce na zahradě, nákup a podobně se nepočítá).


Chtěl bych napsat nějaký info o nějaký akci nebo recenzi na svý stránky, ale nevím na co :-). Taky mi furt dělá potíže logo. Prostě nejsem grafik, ale programátor.


Kluci by se taky měli rozmyslet, jestli chtěj tu kapelu a nebo nechtěj. Jaxe má něco založit, gdyž nigdo neví, jestli chce hrát... chjo... Já jsem takovej malej chudáček, kterýho nigdo nemá rád, nigdo si sním nechce hrát a teď si pudu sníst oběd, dobrou chuť :-).


Zajímalo by mě, co máme dneska k obědu napsal/a: SirPesZ 12:26 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář