Dnes je úterý a je večer a píšu sem. Doufám, že si vzpomenu, co jsem za tu dobu všechno dělal :-).
Tagže v pátek večer jsem byl v Mandlu na Master Piece a Wořeshprutu. Ještě tam byla ségra, Bára a Hanka (tedy co se bližších známých týče, samozřejmě že 50% lidí tam bylo těch, který jsem běžně znal a samozřejmě nepočítám členy kapely :-)).
Master Piece hráli stejně, ale Pruti se nám nějak změnili od dob Olinky & spol. :-). A myslím, že rozhodně k lepšímu.


Sobota: Ráno jsem byl pomáhat na charitní sbírce. Poznámka k zapamatování: boxovací pytel :-).
Večer měl potom Vašek oslavu narozenin, taxem mu tam přines kytaru, aby si zahrál :-). Taxi trochu brnknul, na chvíli ji měla Bára, ale jinaxem ji okupoval já. Gdyž jsem zkoušel technicky náročnější písničky, tak to nigdo moc neocenil, ale jakmile jsem zahrál takový vodrhovačky, jako Zombie, Malování nebo Smell Like Teen Spirit, taxe lidi chytali. To je trapas :-).
S Bárou jsme taky skočili pro její nioty akytaru a taxe hrálo a zpívalo... Účast nebyla moc velká, ale záleží na qalitě a ne qantitě, že? :-)
Byl tam tedy Vašek, já, sestra, Hanka, Filip, Bára, Janča, Zdeničková, na chvíli Nehulda, Stromeček s Rejžou, Zomp... Že by to bylo všechno? :-) Asi, sorry, na koho jsem zapomněl, stejně si to nebude nigdo z nich číst, tak to je fuk :-).


Neděle: Dopoledne vyspávání soboty, odpoledne sraz o půl druhý na nádraží a já, Vašek, Jitka a Anče jsme dojeli vlakem do Dobrušky a odtamtud pěšky na Tomášovic chalupu. Bylo to asi jen 7 km, tagže v pohodě. Navíc se udělalo hezky a nepršelo, alespoň na tu cestu. Gdyž jsme dorazili na chalupu, sledovali jsme počínání Oty a Romana o vytvoření jakéhosi otáčedla (nechť se čtenář ve svém vlastním zájmu netáže na bližší podrobnosti). Program byl pestrý, ankonec to skončilo v chalupě nad kuřetem a salátem, s houslemi slečen Tomášových a s kytarou Jitčina Honzy - tož hezké to bylo :-).


Pondělí: V 7:45 (oficiálně, ehm ehm) jsme z Nováče vyjeli směr Praga. Složení novoměstksé výpravy já, ségra, Bára, Zomp a Mirek. Vyjeli jsme na Letnou na akci proti komoušům. Nejdřív tam bylo několik proslovů (některé zajímavé, některé využili příležitosti pro předvolební kampaň, nicméně to bylo proti komoušům, tagže dobře, dá se to tolerovat...).
A potom přišli na scénu kapely. Nejprve hrál nějakej folkař, sorry jméno si nepamatuju :-). Opět jsem se přesvědčil o tom, že v přehmatávání akordů musí bejt pauza vyplněná zpěvem.
Potom přišli "Bůh ví". Byl jsem rád, že jsem je moh slyšet na živo. Basák byl dobrej :-). Kluky to očividně bavilo.
Pak zahráli "O5 & radeček", další profláklina :-). Sice je taky neposlouchám, ale rád jsem si je poslech. Ani nenudili.
Po radečkoj se objevila na scéně kapela, kterou zná snad každej - "Laura a její tygři". Sice tohle už vůbec nebyl můj styl, ale musím jim přiznat, že choreografii a sólovýho kytarystu měli fakt promakaný.
Dalším protikomoušem byl "Ivan Hlas", to snad nemá cenu se nějak rozepisovat, ne? .-)
Stejně tak o dalším počinu - "Děda Mládek Illegal band". Snad jen, že jsem se fakt musel smát, jak znělo Du Hast v jejich podání :-).



Úterý: To je dnes. Po vyřízení osobních záležitostí nastal čtyřhodinovej návrat se ségrou domů napsal/a: SirPesZ 21:41 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář