Aby řeč nestála

27.Září 2007

Poslední příspěvek byl 10. 9. 2006. Dneska je 27. 9. 2007 (aspoň doufám, vždycky musím zjišťovat kolikátýho je, abych věděl, kam otočit kalendář). To znamená, že jsem sem nepsal víc jak rok (já vím, že se sem nikdo moc nekouká, ale co kdyby se sem náhodou mrknul někdo, komu moc nejde matika?). A tak jsem si řek, že něco napíšu.
Tak třeba... Už v pondělí mi začíná škola (to bude 1. 10.) (2007) a to bude po těch čtyřech měsících prázdnin určitě šok. Nejsem připraven na dlouhé fronty na studijním oddělení, kde si budu nechávat předělávat index. Jak chce někdo studovat, když ani neumí pořádně vyplnit index, to by mě zajímalo. Co je na tom tak těžkýho pochopit, že musím vyplňovat podle "studenti z gymnázia" a ne podle "studenti z průmyslové školy", když jsem přišel z průmyslovky. Jasný jako facka, každýho by to přece mělo hned napadnout.

A teď by se hodil nějaký dárek pro případné čtenáře, kteří se sem po roce mrkli. Uvažoval jsem dlouho, co by to mělo být za dárek a nakonec jsem uznal, že nejlepší dárek bude, když konečně přestanu plkat nesmysli. Ale má to jeden háček - jsem který jsem (haha, abych nebyl ukamenován, viz Život Bryana) a nebudu si na nic hrát, takže žádní falešní PsZi a v příštím odstavci si vyslechneme úvahy o ničem a nad ničím. Koneckonců, je to můj deník (nebo weblog či jak se to letos jmenuje) a můžu si sem psát co chci. Tak nějak to psal Bukowski a ten chlápek měl v lecčems pravdu.

A až ulehneme spolu
vypijeme colu.
(to mě zrovna napadlo, tak jsem to napsal)

Hehe, je to odvaz zase po roce flákat blbiny jen tak bez ladu a skladu. Když to házím na papír, tak to potom nikdy nepřepíšu do počítače (proč taky? Až někdo bude chtít číst nenavazující a odlišné myšlenky a představy, které se tváří celistvě, tak si může přečíst třeba Kafku, ten v tom byl daleko lepší než já).
Jo a až pojedu za rok zase na Ars Poeticu, tak radši s provazem. Nemá cenu nic protahovat.

Dneska to je poněkud slabší (haha), ale co chtít víc, než mozkovej výplach? Letos mi bylo řečeno, že mám vypravěčské schopnosti. Jestli to je pravda nevím, rád bych, aby byla. Je fakt, že když jsem třeba v autobuse hrál Červenou Karkulku (one-man-show), tak se lidi smáli (a mně pak bylo pěkně blbě a nejen z toho, že jsem se musel sám sežrat - dvakrát - pak se rozpárat zašít a nakonec utopit, ale v buse se mi dělá blbě i běžně, jediný, co mě vždycky zachraňovalo bylo jídlo - spousty jídla a jednou i Feynman).
No a když jsme u toho průplachu, tak bych rád podotkl, že řada lidí si myslí, že jsem úplnej debil. Řada jiných lidí si myslí, že jsem úplně normální kluk. Jiná řada si zase myslí, že jsem prostě extrovertní. Já sám osobně si myslím, že pravdu nemá ani jedna řada a proto tvořím svou vlastní řadu a jsem na ni pyšnej.

A nejhorší je, že ačkoliv se snažím sebevíc, tak nemám radost ze štěstí některých osob mi blízkých a nebo rozhodně alespoň bývalých blízkých a některých i bližších. A když jsme u toho, máš doma akvárko? napsal/a: SirPesZ 22:23 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář