EJT - 16. 4. 2006

16.Duben 2006

Dneska je 16. 4. 2006, cože je přesně o den víc, než včera, gdy bylo 15. 4. 2006, což bylo přesně o den víc, než gdyž bylo 14. 4. 2006 a to bylo přesně o den víc... (ozvala se pouze tupá rána do hlavy).


Milý deníčku, jsem tak nešťastný, koupil jsem si novou sukni, ale zjistil jsem, že mi vůbec nejde k tomu růžovému tílku, které jsem si koupil minulou středu. Celou noc jsem proplakal.

Ehm... To je blbost, nigdy bych si nekoupil sukni, která by mi nešla k tílku, no ne?


Ale s čím se chci pochlubit - vytvořil sjem základ pro své osobní stránky. Ty kraviny, co tam dělám maskuju jako přípravu na ročníkovou práci a cvičení se v programování. Ve skutečnosti to je jen nezměrnej nepořádet bez kterýho bych se klidně obečel. Ale je to bžunda.


Mno, jinak včera/dneska byla fiXa + UDG. Sice nás tam nejdřív nechtěli pustit,a le paxme se tam stejně dostali. Byla to pařba, jak jinak, na fiXe, no ne? Potkal jsem starý známý, Vejce mi strčil jazky do ucha... Prostě pohoda. Co se všechno stalo, nemá cenu si psát, protože to hlavní si stejně budu pamatovat a gdyž ne... no, tím možná líp ;-).


Taky spřádám své plány na kapelu (již několik měsíců) a zdá se, že jsem včera/dneska (já fakt nevim, tak to píšu takhle :-)) potkal bassačku... bassitku? Prostě Basskytaristku :-), sice až do úterka pouze budoucí, ale od nikoho nečekám vrcholový výkony (kromě Petra, kterej je podává samozřejmě, automaticky a úplně mimochodem) a než se něco rozhoupe, tak to bude trvat dobu... A na basu velký nároky nemám... Prostě basa alá Iron Maiden nebo In Flames. Jinak by se mi asi ani nelíbila (haha, dobrý maskování pro to, že jinax ní pracovat neumim, co?). Sice klávesáka mám, ale nemám klávesy... Hm, to se dořeší. Hlavně, že mám (příčnáho) flétnistu a suchý ponožky. Jo abych nezapomněl, taky na fiXe byl kluk s mikinou CoB a hraje na bubny. Zapsáno, zapamatováno, odškrtnuto, zapomenuto, (doufejme) (časem) připomenuto.


A teď mám chuť něco udělat, jenom nevim co. Asi si zahrát, ale jelikož je moc hodin, taxi nezahraju, to je pech. No, z8ra si zahraju a musím bejt fit, abych se udržel, přežil, nezapomněl, dokopal se, napsal, sepsal, opsal, propsal, nakousl, prokousl, vykousl, zakousl, odkousl, vkousl (mno toto :-)) a podobně.


Tagže přeji všem dětem dobrou noc a ničím nerušený poslech naši uklidňující noční hudby... Co třeba Vlachovku?


Lord of Nothing ze záhrobí ustřihává šňůru, aby ten blbek konečně přestal psát kraviny napsal/a: SirPesZ 21:50 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář