F1

28.Září 2007

Tak jsem se zase nějak rozjel s psaním sem.
Zase otevřu stránky líbka a první článek, co na mě vybafne - Vyvolení v depresi (nebo jak to bylo). Koho ty sračky zajímaj? Jednou (ještě na střední) jsem slyšel říkat jednu spolužačku z paralelní třídy, že dnešní díl Vyvolených se jí vůbec nelíbil, že se tam vůbec nehádali a kdesi cosi. A už tehdá jsem si říkal, že kvůli těmhle lidem se asi tyhle debility vysílaj (ono kdyby to nemělo sledovanost, tak to neopakujou furt dokola) a říkal jsem si, že tenhle svět už je pěkně zasranej, když má podobnej brak takovou podporu. A proč o tom píšu teď? Za prvé mám depku, takže si chci zanadávat na cokoliv a tohle se připletlo zrovna do cesty. Asi jsem jeden z mála normálních a nebo nejsem normální já, zatímco normální je sledovat bednu, ve který je největší zábava sledovat pár lidí (který mimochodem asi nejsou zrovna intelektem na výši), který maj ponorku.
Alternativa? Co se mě týče, tak raději zahraju na kytaru a nebo si přečtu knížku.

A když jsem u toho, od posledního nakousnutí témata kytary mám nový kabely a nový kombo. Perfektní zvuk. Dneska jsem se taky domlouval  s Kragerem a Belenorem na seštelováním strun (jsou hrozně vysoko, krk je prohlej jak luk a šroubem to dotáhnout nejde), takže jedna akce v Praze je už (skoro) jistá.

Dneska jsem ráno stavěl stage pro Svatováclavské slavnosti v NMnM. Vašek hrál sv. Václava a odstartoval běh na fošnách. Taky se tam mihlo pár dobrušťáků, trochu jsme pokecali a po programu jsme zase stage složili. A potom jsme s několika lidma šli k Frantovi, který slavil přestěhování a odtamtud jsme s Pavlem M. jeli do Dky na jejich Slavnosti a poprvé v životě jsem živě vyslechl Hradišťan. Taky jsem znovu pokecal s mnohými dobrušťáky. A utvrdil se v tom, že svět je malý.

A teď bych si zase rád zanadával na všechny, kteří si myslí, že hráči na elektrickou kytaru nic nemusí umět. Mají pravdu, ale jen v případě, že se hraje nějakej punk a podobný vylomeniny. Chtěl bych je vidět, jak hrajou věci od těch chlápků, který na ten nástroj hrajou už třeba přes 30 let. Kytara nejsou jenom akordy.

A jsem zničenej z událostí minulého a tohoto měsíce. A taky mě serou lidi, který nemaj schopnost empatie. Ne, že by za to mohli, ale stejně mě serou.

Až tohle budu číst později, tak si určitě budu říkat, jakej jsem magor a co jsem to zase psal, ale anštěstí tyto výplody později už needituju, takže to tu zůstane (a basta).
Zejtra mám v plánu několik akcí, uvidíme, jestli nakonec místonich nebudu muset hrabat listí. To by mě taky štvalo. Začínám si říkat, že Bukowski není takovej outsider. (A nebo že by byl a já se mu přibližoval?)
Každopádně většina mých snů se rozplývá v dáli a já tu sedím a píšu voloviny, věřili byste tomu? Ne, nejsem nalitej, ani trochu, jen jsem sněd skoro celej pytel mašmelounů a to alkohol neobsahuje (jen nějaký éčka). napsal/a: SirPesZ 23:52 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář