FOUR - 9. 4. 2006

09.Duben 2006

Zápis čtvrtý, pátý den plavby, mezihvězdný čas (řízeno Orlojem) 10:05:23, psáno se zmrzlými prsty z venku...



Včera jsem částečně vyřešil svůj kytarový problém s ruplým áčkem. Dal jsem tam náhradní déčko a prověsil o tři tóny :-). Vidět mě hudení teoretici, tak mě asi ukamenujou. Sranda je, že normálně hraju s jedenáctkama a to déčko je asi devítka, tagže gdyž se to sečte, tak je ta struna jak papír, ale hraje to :-). Sice jsem za těch pár dní nehraní vyšel z formy, ale poznám to jen já, poněvadž a protože mě za a) nigdo neposlouchá (naštěstí) a za b) gdyby poslouchal, stejně neuslyší rozdíl, hrozný by mu to přišlo i tak :-). Rovnou jsem si zkusil zahrát nějaký písničky od Rammsteinů (dokonce jsem si od nich pár písniček po letech poslech, nějak mě vzala ta Zděřina...) a zjistil jsem, že drhnutín stále stejných riffů v jendý písničce a ještě ke všemu v tam vleklým tempu není pro mě. Možná na pódiu by to mohlo bejt zábavný, ale doma ne.



Dneska ráno jsem zapisoval notovej záznam svý nový písně (muhehe, opravdu tomu tak říkám, jak vznešené, co? .-)). Byl to takovej pokus o black, ale ještě jsem nic nedotáh do konce a asi taky neodtáhnu. Ten úvod mi přijde docela fajn, ale nemůžu napojit, je to celý divný.



Počasí se nějak kaboní, to mě štve, protože dneska se po zimě bude hrát první volejbal. Ale ven pudu (ne že bych dneska ještě nebyl, ale chce se mi) a němčinu se za mě naučí něgdo jinej :-).



Navšívili jsme polární planetu, zmrzl nám náš tažný pesz, proto jsme jej snědli. Z Hustonu nám přikázali průzkum, ale podmínky jsou horší, než jsme mysleli, zdá se, že qůli mrazu měla sonda poruchu. Zas to zvrtal nějakej z těch kancelářních techniků. Jack říkal, abychom se vrátili. Zatraceně, má pravdu, ale copak tu můžeme nechat to, co jsme tu našli? To je největší objev naší výpravy. Vrátit se bez toho by bylo mrhání energií, ale na druhou stranu... Jak to dopravit až k transportu?



Poslední zápis v kapitánově deníku na tento den.

Lord Of Nothing napsal/a: SirPesZ 10:26 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář