SEVEN - 15. 4. 2006

15.Duben 2006

Vytaženo z nejšílenějšího mozku této místnosti...



Dneska je (bílá) sobota. Dělám laborku z chemie. Nejde mi a nebaví mě. Taxem si odtahal reddragona a teď píšu sem. Celou dobu poslouchám In Flames. Ty kluci jsou super, měl bych je daleko radši, gdybych nemusel přelazovat kytaru, gdyž si chci něco od nich zahrát.



Včera byl (velký) pátek. Byla křížovka. Měl jsem ji opět na starosti, jen s tím rozdílem, že letos jsem na to nebyl sám, tagže jsem nakonec vlastně skoro nic neudělal a šlo to hladce. To bylo zadostiučinění z loňska, gdy jsem obíhal všechno. Letos se cesta na Výrov opět povedla s notnou dávkou osobní dekadence, jak to již bývá.



No a jinak dnesak se (snad) svezu do Rokole a pak tradá na fiXu! Sice ta doba, gdy jsem je poslouchal je asi nenávratně pryč, ale mám rád pogo :-). Navíc, tam budou hrát UDG, který mi všichni děsně doporučujou a já je neznám. No, každopádně to bude mazec. Gdyž jsme byl tady v rokáči na fiXe před tím rokem a půl, či gdy tu byli na posled, tak mi v uších pískalo ještě druhej den. Doufejme, že nebude zase přebuzeno a že nebude nigdo ušlapán, zardousen nebo pozvracen.



Konec tlachání zpátky do práce napsal/a: SirPesZ 10:03 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář