Vzkaz nalezen pod rezivým barelem na dně oceánu...



S menší odmlkou se zase zuapisuju do deníku. Však gdo sem má furt něco psát, žejo? A navíc... Stejně to nigdo nečte, tak to je fuk, nebo ne? ;-).



Ty tři dny ve škole jsem zdárně přežil, ani mě tam neukousli. V úterý se celkem nic nestalo (až na nějakou tu písemku ve škole, ale to se nepočítá). Naopak ve středu (to bylo tuším něgdy včera nebo tak...) se toho stalo více či méně více. Nejprve jsem ráno zahájil svou poslední návštěvou pana doktora Zavřela (dostal jsem tetanovku, poslední prohlídku mám už za sebou pár měsíců), potom jsem šel do školy a ze školy na oběd. Z oběda k babičce (jako každou středu, no...) a pak domů.



Doma jsem zjistil, že mi bratránek koupil struny ( jóó!!). Sice se zdá, že s trochu jiným číslováním, tagže jsou trochu tvrdší, než jsem zvyklej, ale na to si taky zvyknu. Stejně mi zua chvíli zase rupnou, taxi koupim jiný :-). No, prostě jsem došel k bratránkoj domů, tam sem převzal kontraband, nahrál jsem si od něj pár písniček (vesměs nic moc, ale měl v rohu schovaný Tortharry, taxem si je zkopčil taky... Už se těším až si je poslechnu jinak, než na živo, ač neočekávám nic převratného) a paxme společně vyrazli do knihovny, gde jsem se začetl do manga comicsu Gipsy. No a potom jsme pomáhali připravovat nějaký posezení nad písněma Karla Kryla... Prostě znám se, ne? Aktivní, gde to jen jde.



Z trochu jiného soudku: před chvíli jsem si přečet tady na líbimseti článek o koncertu Sepultury a In Flames... Ten mamlas to otočil, In FLames jsou předkapela... To je fuk :-). Hrozně mě štve, že tam nemůžu jet. In Flames se mi hrozně líběj, zvlášť ty poslední tři alba. A zdá se, že jsem rozšířil řady příznivců tohoto švédského metalu o Báru, muhehe ]:-> (za chvíli ovládneme celý svět a čokoládové tyčinky budou zdarma!).



Jé... A abych porušil jedno základní pravidlo při psaní... Odběhnu do minulosti, tedy do úterka, neboť jsem si právě vzpomněl, že jsme vlastně testovali, jak bude Vojtova elektroakustika, pokud se zapojí do mého kytarového efektu... :-). Velmi zaujímavé :-). Gdyž to zkoušel vojta, tak to nebylo takový rušivý, ale je jasný, že jakmile k tomu pustil mě, taxe vše zvrtlo :-). Popsal bych to asi takhle - ten kostel, ve kterém jsme to zkoušeli asi nejspíš poprvé zaslechl hity od kapel typu Iron Maiden, In Flames apod. Tož hezké to bylo a nejvíc mě dostala Hanka, která říkala, jesti nechci k nim (tedy, do té kostelní "kapely", která tam měla normálně zkoušku, mi jsme to testovali, až po zkoušce...).



A jinak dneska je čtvrtek (i gdyž mám pořád nutkání si myslet, že je sobota) a to dokonce zelený čtvrtek. Mno a dneska se zatím nic mimořádného nestalo. Jenom doufám, že o vejkendu bude hezky, abysme mohli na Pavlátku na volejbal.



Konec hlášení napsal/a: SirPesZ 10:40 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář