TWO - 7. 4. 2006

07.Duben 2006

Lodní deník, stále začátek plavby.



Sedím v počítačový učebně naší školy, protože nám odpadla mechanika. Je mi to celkem jedno, mechanika mě baví, ale sedět u compu taky není nejhorší.Dnedka ráno se mi podařilo nahrát Osobní fotku. To je pokrok. Ta fotka byla plná lidí, taxem retušoval, až se ze mě kouřilo.



Včera jsme s bráchou koukali na Večerníček (byl první díl Rumcajze) a já dostal nápad na povídku. Docela by se to hodilo k tomu, co mám již vymyšlený z dřívějška. Zatím toho materiálu mám víc, jak na jendu povídku, ale chtěl bych z toho udělat jeden příběh, ale romány psát neumim. Leda, že bych z toho udělal nějakou novelu ao nějakých pěti kapitolách. Já prostě neumím psát krátký příběhy (samozřejmě se najdou vyjímky, jako byl třeba Titanic, Pavel nebo Pohádka, ale to jsou opravdu vyjímky).

Zajímalo by mě, jak to přepíšu do compu.



Taky jsem založil novou galerii - asi tam budou postupně přibejvat nějaký fotky kapel.



Chystám se taky na několik menších úprav profilu, ale ty texty už ujdou.



Dneska večer budu mít program na spolču. Téma bude o hudbě, tak doufám, že něgdo přijde, už jen proto, že to bude o hudbě každýho zúčastněnýho. Obyčejně se mě lidi bojí, gdyž řeknu, že něco pustím... Asi musím své okolí převychovat. Ale co? Taky jsem byl nerozumnej a pod pojmem metal jsem si představoval pentagram. Hlavně nesmím zapomenout rádio.



Btw zjistil jsem, že za 21 dní mi bude přesně 7000 dní. To by se mělo oslavit (tagže zapíšeme si 28.4. - SPZ sedmitisíciny).



Můstek konec. napsal/a: SirPesZ 08:44 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář