Zrozen pro čokoládu

27.Říjen 2007

Dneska si, milé děti, povíme něco o dosavadním počínání SPZ na Vysokém Učení Technickém v Praze.
Protože je to hodný chlapec a zatím nevynechal jedinou přednášku, ani cvičení (pouze jednou byl vyhoštěn za nekázeň) a jeho znalosti ze střední nejsou děravé, jako ústa staré ženy (která navíc kousla do dlažební kostky), takže ještě zvládne spočítat polynomy, limity a vytvořit program, na zjišťování typů trojúhelníka. Dokonce zvládl i nakreslit průběhy napětí a proudu po derivaci a integraci (třeba konkrétně včera).
Co je však horší, z přednášek pana kolegy Hekrdly si dělá spíše legraci, neboť důkazy jím psané mu přijdou jako (a teď prosím dámy o prominutí) naprostý debility. Čímž nechci útočit na kolegu Hekrdlu, ale na matiku obecně. A to jsem se ještě nezmínil o algebře. Obvody ustupují mé pozornosti po té, co jsem pochopil, že zderivovaný trojúhelník je obdélník. Algoritmizaci považuje SPZ za flákárnu, Technickou dokumentaci za lehce překonatelnou, Materiály za naučitelné, Bezpečnost za kravinu. Angličtina je kapitola sama pro sebe.
Největší položkou při útratách je jídlo.
Největší opruz MHD.
Největší přání dostat se skrz první semestr.
Teď by se hodilo něco o osobním životě SPZ, ale jelikož tady není nic zajímavého, přejdeme k dalšímu bodu.
SPZ se v NMnM přidal ke kapele, která si dala název Aqua Vitae (zatím neoficiálně) a současně do této kapely táhne svého kamaráda Petra, protože Petr je jeden z největších hudebních borců, které SPZ zná a jestli nakonec Petr nezůstane, bude SPZ ještě smutnější, než dětičky z Ugandy. Složení je zatím skromné, ale bubeník prý bude. Největší problém je zatím sehnat někoho, kdo hraje na basu a někoho, kdo umí skládat texty. Kapela sice již má rozpracovaných několik písní (včetně megahitu Die Katze a megaúchylárny Šampónek), ale nic nebude hotovo, dokud nebude hotovo (tautologie, všimli jste si?).
SPZ navíc propásl koncert 20. 10. v Akropolis, protože nebylo v jeho silách vše stihnout. Katedra fyziky by si měla konečně pořídit teleport s licencí pro studenty.
To by bylo zhruba všechno. Pokud bych to říkal zjemna, bylo by toho daleko více a nikoho by to nebavilo psát. napsal/a: SirPesZ 15:27 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář