Zajimave...

24.Prosinec 2008

Víš, když člověk chce, tak dokáže strašně moc. Vím to. Znám lidskéhranice. Znám taky dno. Znám neskutečnej úspěch a znám taky pád. To všeTě v životě potkává a střídá se. pokud se nestřídá...hrozí průser...¨
Tobě ne...už si něco prožila...a máš zkušenost....myslím, bo to cítím z Tvýho profilu.

A propos...svět není černobílej a šeď má neskutečný množství odstínů....to určitě znáš ...třeba z černobílé fotografie...

Pokud Tě někdo zklame...je to selhání jedince. A vinit z toho celélidstvo...a dokonce Boha...je nesmysl, ale chápu to. Sám jsem to prožiltaky. A ta bolest trvala strašně dlouho.
Teď už jen říkám, že je vše tak jak má být.....pár ženskejch tonechápe....vůbec nejde o pasivní rezistenci....jsem dostakční....nicméně některý věci jsou daný.
Jo. Zajímáš mě...cítím, žes maximálně citlivá...nadprůměrněinteligentní...leč lehce ...a to promiň upřímnost....zanedbaná. nicménědík nadprůměrný inteligenci...tuším IQ okolo 141...to během krátkýchvíle dokážeš dohnat....Vím to.Pokusím se to vysvětlit.Máš myslím víc schopností, než kteréteď využíváš.Řekl bych to asi takhle...jak to cítím. Pokud je Tiskutečně 18, pak máš rezervy...pokud je Ti třeba 15 , pak jsi vysocenadprůměrná.Píšeš básně? Zajímáš mě...pošli nějakou...tedy pokud chcešodhalit své nitro...nebo spíš nemáš problém se sdílením těchnejniternějších stavů...a to autorské básně určitě jsou.

napsal/a: Ske_c 01:21 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář