Nobody's perfect

A já řikám BU-BU-BU

Autor Smmiseek | 05.Červen 2009 | 16:30

Hey no.. včera to byl docela slušnej haluz v tý Praze.. samozřejmě že em -zase- jela sama a ještě ke všemu sem si nepamatovala kde přesně na Karláku ta pitomá ordinace je..  doktor mě za to taky pěkně zprcal že du pozdě atd.. potom mi dělal něco s takovejma hadičkama a různě mi propichoval krk -naštěstí sem to necejtila xP-  a ten idiot mě škrábnul hodinkama přes skoro celej krk. Neměli by si doktorové, i tihle co seděj pořád jenom v ordinacích a jenom určujou co tomu člověku je sundavat na esty hodinky..? Aaaaaau.. ale šikulka mi to zalepil že když sem jela domu všichni na mě koukai jako kdyby mě kousnul úpír.. 
Z Karláku sem pak ještě musela pro Bobina na Jirku z Poděbrd a pak na Skalku.. twl.. fakt sem toho měla maximálně dost.  xD Nejlepší bylo když sme jeli s Bobinem (tak Jiříkem noo) metrem zakecal se tam s nějakou 40-letou ženskou a ona se ho ptala co by chtěl dělat až bude velkej.. a von jí suveréně řek že bude Dr. House xD xD xD Twl.. a pak 10 miminu vysvětlujte že už je moc velkej na to aby si myslel že bude Superman, nebo v jeho případě seriálová postava xD Ale fakt se nedalo jak to řek a celej vagon se začal tlemit a von ten nasranej pohled jenom xD xD xD
Domu sem přijela asi v půl 10 a ještě si musela napsat děják celí 19.století.. takže do 11 sem dělala ten děják, a zapoměla na všechny ostatní úkoly. Samo že mě dneska pechna zprcala že nemam čtenářák, i když sem se jí SLUŠNĚ omluvila a Berchtoldová zas peskovala že zas nemáme úkoly z matiky. ale ten děják sme -naštěstí- psali a dooufám že to bude ok.. stejně myslim že to psalo asi jenom tak 5 lidí a ostatní se na to vykašlali.  Po škole sem jela v buse s Davidem, takže velkej basketbalovej pokec a přechvíli přišla Klára a ta holka jak má to žůůžoví tričko z HaM-ka (teď už vym že se menuje Karla-pro mě Kája xP)  bylo to fajn, akorát že Klárina musela stihnout bus na Kladno a s Kájou sme si slíbili že někdy o víkendu pojedem ven, doufám že na Kladno. I když ona je prej ostravačka (bejvalá) tak nevim jak by reagovala na zbytek těch úchylů kladenskejch. xD Ale mohla by si rozumět s Dadulínou, když rok bydlela v Brně.. to je rozhodně blíž než Praha ne ? xD Jestli teda bude Dadů moct, protože je v poslední době nějaká najebaná.. na icku si už asi 3 dny nepíšem a celkově mi připadá že už nejsme nejlepší kámošky x(  Achjoo já chci do piče na Kladno zpátky do školy.. abych byla ve třídě s Lolen, Dadůš, Lusy, PozerLady, Kýčákem, Zelim, Kašenkou, Sabuš, Kejluš + Kláruš, atd.. x( twl.. hrozně mi chyběj a tady mi to tu už štve začínám po těch 3 rokách tady trpět klaustrofobií!! Teda jako ne že by tu nebyli fajn lidi.. ale nic se tu neděje.. !!!
Du ven.. asi zavolám Daduš a uděláme 2 hodinovej pokec a všem.. x) Tak čaaau

pro tento článek

Přidat komentář