Nobody's perfect

ALonE x( *yahoo*

Autor Smmiseek | 30.Květen 2009 | 09:19

Včerejšek byl s Kačulou a Kejluš bezva.. docela se to už i dá, i když pořád nevim jestli to co mi kejluna řekla byla pravda a fakt em  ,,svině co se lidem sere do života,,  nebo to byl zase její záchvat blbosti O_o ???
Ale řekli sme že to nebudem řešit, tak neřešim.. jenom mi to štve. x(  Tenhle výkend byl fakt zabijáckej.. psali sme matiku, opravku z čéjiny a dostávali 2 známky z ajiny (těch sem se teda nebála) ale těch ostatních docela jo..  
Zas je ten víkend kdy sem sama doma.. táta s Honzou sou v Německu a máma mi tu nechala krizoví čísla a je pryč.. vlastně ani nevim kde.. možná v práci .  Chtěla sem si pustit ten gympl, dokonce sem viděla už půlku pak vypli proud, tak sem  to chtěla dohonit dneska.. taky sem slíbila Lukymu že dokoukám to druhý cd Pár pařmenů a sama se chci podívat na ten Trhák a Disaster.. x( to chci viděl jak to stihnu .. Jak znám Kačuli bude tady do 10 h. s nějakym naléhavim problémem a mam po televizi.. Ale treba jí ukecám aby se koukala se mnou a nemusim nic obětovat xD!! A odpo snad vyjde to kino s Martinem a Vendy.. snad, stejně by sme šly na pátek 13. ale coo.. Martin to ještě neviděl, a my s vendy na to máme už svoje hlášky xD..
Ještě nevim jestli tenhle nebo příští tejden si koupim to triko z HaM.. myslim že je to zrovn z tý kolekce proti AIDS takže přispěju na dobrou věc a ještě se mi to triko mrtě líbí.. /slint/ xD  Jedna holka, se kterou se potkáváme každej den a venku a pořád se tak vytlemeně zdravíme to triko už má.. to upě hustý s lebkou.. ale klárina řikala že zrovna TOHLE (:-//) navrhovali Tokio Hotel.. už vidim ty keci, kdybych si ho koupila.. asi by málo kdo pochopil že se  mi prostě líbí.. :-///  Naštěstí, ale nevim kdo navrhnul to s tim mozkem.. tak to si koupim a Kejuna bude mít modrý takže si koupim to zelený..

Nějak sem se zas rozepsala.. tak já du na ty dývka.. čau čau *bye*

pro tento článek

Přidat komentář