16.Červenec 2008

50 Cent chce očividně zapomenout na fiasko nové desky G-Unit tím, že do konce roku vydá sólový produkt. „Terminate On Sight“, jak se jmenuje nová deska goril, se prodalo něco přes sto tisíc kusů, což je na tak silnou kapelu směšné množství. Podle nedávného rozhovoru pro MTV to však vypadá, že si Fifty z neúspěchu velkou hlavu nedělá a novou desku plánuje někdy ke konci roku: „Mám nějaké pecky už nahrané. Budu ale dělat další, dokud se mi nepřiblíží uzávěrka. Chci zůstat kreativní a pokusím se o další progres.“

Album „Before I Self Destruct“ měla vyjít ještě před deskou „Curtis“, nicméně ji Fifty odložil. V zápalu souboje s Kanyem o to, kdo prodá víc kusů („Curtis“ vs. „Graduation“), Curtis prohlásil, že pokud prodá míň nosičů, tak skončí. Všechno byl marketingový tahák - 50 Cent prohrál a vydává dál. Od desky se očekává víc agrese a celkově jiný koncept než na "Curtisovi". „Neměli byste čekat podobné hosty, jací se objevili na albu ‚Curtis‘,“ říká Fifty, avšak jméno Rich Harrison, který by se měl na tvorbě Fiftyho čtvrtého alba podílet, nepatčí do kolonky "odlišných hudebníků" (znát ho můžete jako producenta megahitu „Crazy in Love“). Timbaland a Swizz Beatz (jehož beaty se na finální verzi "Curtise" nevešly) by se na nové desce měli mihnout také, tudíž oznámení koncepčně odlišných hostů je pro všechny velkým očekáváním, jak to Fitty myslel, když oznámil, že "Before I Self Destruct" bude odlišný počin.

Než se však Fitty dokolébá k vydání sólovky, hodlá vypustit s DJ Dramou „G-Unit/Gangsta Grillz“ mixtape: „Mixtape s Dramou pravděpodobně vyjde po releasu společného alba s G-Unit“. „Terminate on Sight“ je venku, teď bychom měli pouze čekat, zda Curtis Jackson dostojí slibům.

Vložil: Sparse... ¤