05.Říjen 2008

Přátelé, tak je to oficiální. Do Prahy dorazí ten, jenž má famózní průměr tři Grammy na album. Ten, který prodal skoro devět milionů desek. Ten, jemuž MTV udělila titul "Hottest MC In The Game". Ten, s nímž chce spolupracovat polovina scény od Commona až po Jay-Zího. Abych to zestručnil - zkrátka někdo, kterého je potřeba vidět živě.

Po splněných studiových povinnostech vyráží Kanye West na tour, která by se svým konceptem neměla příliš lišit od monstrózní a úspěšné "Glow In The Dark". Na Českou republiku, respektive pražskou Sazka Arenu, připadá datum 24. listopadu 2008, což by mělo přibližně odpovídat termínu vydání jeho čtvrtého studiového alba "808’s & Heartbreak". Naše hlavní město se tak stane jednou z prvních zastávek, které možná naživo zakusí i ty nejčerstvější záležitosti.

Čtyřiadvacátý den příštího měsíce - to nejlepší z "The College Dropout", "Late Registration" a "Graduation" na jednom místě, pod jednou střechou. Kromě člena Child Rebel Soldier a šéfa G.O.O.D. Music bude k vidění také "černá perla" Santogold a Mr. Hudson. Další informace na sebe nenechají dlouho čekat.

 

Vložil: Sparse... ¤


Komentáře (1):
  • 05.10.2008 12:32:50, preacher.

    aye kanye jeden z top producers,hypebeast a nejvíc VAIN chlap kterýho sem kdy viděla:))letos se na vyvedený koncerty urodilo:D