23.Únor 2009

PRO NÍÍÍÍÍÍÍ

Jsi skvělí človíček, jsi někdo před kým můžu myslet nahlas, jsi někdo kdo mě zná a přesto mě má rád takovou jaká jsem, jsi někdo kdo mi pomůže kdikoli potřebuji.Děkuji ti za všechno co pro mě děláš!

Víš beruško i přes to všechno škaredý co se teď děje tě mám nepopsatelně mocko ráda a vždycky tě mít ráda budu, protože TY patříš do mýho života a svůj život si bez tebe nedokážu představit.Hrozně moc mě mrzí co se za poslední dva měsíce stalo, ale věř mi, že mezi náma se nic nezmění!Nás dvě nikdo nerozdělí, nikomu to nedovolím!NIKOMU A NIKDY!

Tobě můžu říct všechno,vím že mi věříš,  vždycky mi pomůžeš a se vším a za to ti strašně moc děkuju!Do mýho srdíčka si se vryla hodně hluboko a NIKDY z něj nezmizíš!NIKDY!

Nikdy tě nechci ztratit, bez tebe bych to tu nezvládla!

Vím, že těď prožíváš asi ty nejhorší chvíle svýho života a to mě strašně moc mrzí, hrozně ráda bych ti v tomhle pomohla ale nvm jak a to mě strašně štve, že ti nedokážu pomoct!Ale jedno vím jistě, že zase bude krásně a ty budeš ta nejšťastnější osůbka pod sluncem.Budeš zase šťastná, budeš se zase usmívat a svůj úsměv rozdávat všem kolem sebe!

Beruško moje, si moje nejlepší kamarádka, sem moc ráda, že jsem tě poznala!NIKDY tě za nikoho jinýho neviměním!Znamenáš pro mě strašně moc a tak to bude vždycky to mi věř!

MÁM TĚ MOCKO RÁDA ZLATÍÍÍ!

 

komentáře (0):

Přidej komentář

<< Domů