Vánoce jsou tady...   01.Prosinec 2008


Takhle zní reklamní melodie CocaColy ikdyž já upřednostňuji z vánočních reklam spíše reklamu na Kofolu...pití jako pití :-) a holčička: "Tatí a bude mít ty velký zahnutý zuby nahoru" je naprosto kouzelná. Tato reklama mě uchvátila stejně jako "Bobika" (centrum.cz).

Ani nevím jestli se na svátky těším. Ale co to povídám, jistě, že se těším :-) Nebude škola a bude jen flákání se venku :-) Jen je velká škoda, že v Praze nebude moc sněhu...lépe řečeno žádný sníh a kdyby sem nějaká ta vločka zabloudila...teplota ji stejně rozmrazí :-( jediná šance užít si sněhu jsou hory :-) je to hezká představa.. :-)

Si pamatuji dny, kdy jsem věřila na Ježíška...jo, bylo to hodně dávno :-D hooodně moc dávno :-P ale bylo to kouzelný .. koukat z okna...jestli náhodou nepřijde...tak sem si nestačila všimnout jednoho z rodičů, který proklouzl ke stromečku a zazvonil :-) Teď se místo víry v Ježiška těším pohledem na mého psího miláčka, rozbalujícího dárky. Moc jí to baví a balící papír pak nachazím úplně všude...i tam, kde bych to vůbec nečekala.. :-) No doufám, že o vánocích uvidím všechny přátele a prostě všechny na kterých mi záleží :-)

Opět nechápu proč to píšu...možná z nudy...možná mají antibiotika ve vedlejších účincích něco podobného užvanivosti a potřebě něco psát :-) ale tak když se to napsalo ikdyž předpokládám s mnoho chybami :-) (za ty se omlouvám, ale vážně tu nebudu sedět další dvě hodinky a kontrolovat si pravopis :-)

Takže :-)Užívejte si volna :-)

napsal/a: Teriish 23:51 | Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář

Teriish 15.01.2009 22:00:49

Bohužel zánět průdušek se stále vrací ale naštěstí bez antibiotik :-) a v lehčí variantě než dřív :-) Doufám, že i tvoje Vánoce byli hezkým odpočinkem :-)


Pan XY 05.01.2009 00:25:29

Jsem rád, že jsi se tu po dlouhé době objevila. Už mi tu bylo smutno :). Doufám, že jsi si Vánoce užila a že anabiotika byla spíše přechodného rázu.