Zvláštní pocit...   17.Březen 2008


Je to zvláštní...slyšet kolem sebe pocity druhých, které jste nikdy nezažili...a nevědět jak svým blízkým pomoci. Je to hloupé. Já sama jsem doufala, že jsem pár špatných věcí zažila a už by to mohlo být jen lepší s občasným drobným klopítnutím...ale život dává ale i bere.

Je to zvláštní pocit...když skoro nic necítíte...nevnímáte okolí..nevnímáte, jestli stojíte...sedíte a nebo někde jdete...pořád Vám je stejně...pořád nic necítíte..v podstatě ani nevíte, zda dýcháte. Koukat z okna a dívat se na poletující ptáky, kteří se ukrývají před deštěm...oni vedí co je čeká...trochu zmoknou..dostanou se ale někam do tepla...a počasí se zlepší a jim bude lépe. Taky bych chtěla mít ten pocit...vědět co bude.

Nevím, proč to sem píšu...a ani jestli to má smysl. Asi to spíš ten smysl nemá...ale co mám dělat..jo, měla bych se učit češtinu, kterou píšu za pár hodin. Ale když koukám na ty písmenka..jakoby mi byli cizí...podívám se z balkonu...jako bych už k tomu rybníku nikdy neměla jít..vidím svojí postel..jako bych už v ní neměla nidky spát..všechno mi připadá naposled...proč..? Vždyť mě snad ještě čeká dost dlouhých dní života...snad.

Jen doufám, že tohle je jen chvilkový pocit, který cítím teď a že brzy zmizí a už se ke mě nevrátí... snad to tak bude...nevím, jestli je tohle spíš pro čtení nebo spíš takový vypsaní...něčeho ze sebe. Resp. jestli má cenu to číst.

napsal/a: Teriish 09:32 | Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář

Teriish 16.04.2008 21:29:13

Jako souboj jsem to nebrala ;) a samozřejmě ikdyž to tak asi bráno bylo...byla to náhoda, protože žádná filozofka vážně nejsem :-)


Pan XY 12.04.2008 00:31:23

Skláním se před tvou moudrostí. Zde jsi mě pokořila ve filozofickém souboji (i když vím, že to byla náhoda :P), i když tvrdíš, že nejsi filozofka.


Teriish 11.04.2008 00:29:33

Opravdu je potřeba zapomínat...brala bych třeba nemyslet, ale úplně zapomenout by v nějakých případech byla opravdu škoda...


Pan XY 24.03.2008 18:31:21

děkujme Matce Přírodě, že nám dopřála možnosti se sbližovat, a Otci Času, že nám dopřál dar apomenout.


Teriish 24.03.2008 17:23:42

Bylo to vypsani svych pocitu..ktere jsem mela ajsem rada, ze uz jsem z toho venku :-) Nastesti uz je lepe :-)


Pan XY 20.03.2008 00:05:26

Ma smysl to cist, aspon ziskam prehled nad svymi pocity. Nechapu ale, jestli mluvis o pocitech druhych nebo svych, nebo je to snad kombinace obeho?