08.Březen 2008

Po dlouhe dobe zase jednou povedeny vecer plny touhy, napeti, vzruseni, alkoholu, zbytecnych slov lasky a nehy. Bylo by prilis, priznat se ke vsem lzim, ktere jsem ve svem zivote ucinil, bylo jich prilis moc. Nemyslim, ze je vhodne mluvit o kradezich, kterych take bylo nescetne, od tech drobnych, az po ty, za ktere se usekavaji ruce, nekde. Nekdy, je dobre to ze sebe dostat, at uz jakymkoliv zpusobem.

V podobe TOUHY - zdalo se ze to bude nevinny drink, z ktereho se stal vecer prolity alkoholem. NAPETI bylo prilis. Takove to zbytecne, umele vyvolane dojmy a zazitky zpusobene VZRUSENIM zkreslenymy predstavy, zvirecimy pudy a sexualni touhou. ALKOHOL, ktery muze za to, ze si za to muzu sam. Cim vice alkoholu, tim vetsi euforie, tim vetsi trapas a tim padem, samozrejme, ztrata sebekontroly. Za normalnich okolnosti zasadne nepiju z te same nadoby s nekym, at uz se jedna o kohokoliv. Jenze za okolnosti, jejichz definice jsou jen zbytecna slova, za doprovodu hudby, tance a kdesi, co je ve zvirecim zivote jungle, piju cokoliv vidim kolem sebe...vsechno, co je alkohol. Nasledujici priznani, je vlastne i vyznani, ze to myslim vazne. Jak snadne je priznat lasku, ktera normalne vypada uplne jinak. Zbytecne lichotky, ktere dojmou a utichnou. Zbytecne silna slova, ktera povzbudi, ale neprimejou. Zmizi, nebo znici. A zaverem v nedostatku cisteho humoru, nastanou sprosta slova podtrhujici otupely stav nazivajici se opilost. Jak posetile pridavat citove spinavym slovum vyznam zabavy..

HRDOST, ktera tu chybi, stejne jako pointa doznani. Ted co je horsi? Lhat sam sobe, rodicum, kamaradum? Pochopitelne, kazdy nekdy neco ukradl. At uz jablko ze sousedova stromu, ktere by mozna spadlo na zem, nebo zhnilo. Ukradnout neco, co by stejne mozna nikdo nepotreboval, znicil, nebo vyhodil, asi taky neni prilis. Penize, se ziskavaji od jakziva ruznymy zpusoby. Prilepsovat si drobnymi z kapes rodicu je mozna otazkou vychovy. Nebo nevychovy. A mluvit sproste je taky pruser, tim spis, kdyz nekdo mluvi jazykem materskym a cizim. Kazda sracka / shit, kurva / bitch, curak / dick, pica / cunt a dalsi vyrazy, za ktere se omlouvam, protoze nesnasim hruba, sprosta slova, ktera pouzivaji jenom stupidni / stupid idioti / idiots.