19.Únor 2008

Nedávno se zjistilo, že ženy mají mnohem větší sexuální možnosti, než vůbec tušíte!

Ženská sexualita je nevyzpytatelná a složitá jako hra šachového mistra. Cože?!!! Na tuhle výmluvu, kterou po staletí papouškovali líní milenci, ihned zapomeňte! Pravda, rozžhavit ženské tělo vyžaduje více umu než rozpálit toastovač, ale nové výzkumy jasně dokazují, že užívat si umíme stejně jako chlapi. Stačí otevřít mysl dokořán a pohrát si se smysly. Tohle tvrzení vám teď dokážu pomocí výsledků nejčerstvějších studií lidské sexuality, které nekompromisně vyvracejí zatuchlé představy o ženských touhách a vzrušivosti.

Stará lež: První musí toužit hlava
Nová pravda: Vzrušení se umí přenést z těla do vaší mysli
Možná vám to něco připomíná: Váš drahý si vilným gestem rozepíná poklopec a chystá se vás povalit na postel, zatímco vy zrovna lačníte po poklidném klimbání u Kriminálky Las Vegas. Jasně, to se stává. Dřív, než se vymluvíte na zabijácký pracovní den nebo urputnou bolest hlavy, si ale poslechněte tohle: Nejžhavější výzkumy prokázaly, že se vaše tělo dokáže vzrušit - a nadělit vám sladký orgasmus, i když mozek nemá na milování náladu.

Touha a vzrušení jsou totiž dvě úplně odlišné věci! Touha se rodí v hlavě, vzrušení tam, kde dítě, totiž v rozkroku. Pravda, když po milování lačníte, pravděpodobně vám také zvlhne klín. Nemusíte ale nutně pociťovat chtíč, aby se vám mezi stehny rozlilo horko. Vědci dokázali, že váš sexuální motor začne poslušně startovat, hned jak začnete dráždit citlivá místa, a to dokonce ještě dřív, než si mozek vzrušení uvědomí. To znamená, že když vás milenec laská na poštěváčku, vlhnete, třebaže hlava skotačení ještě odmítá.

Stará lež: Ženě trvá věčnost, než se vzruší
Nová pravda: Vzrušíte se i bez předehry

Kde se vzal, tu se vzal a rozšířil se jak virus ptačí chřipky názor, že žena si sex bez předehry neužije a potřebuje dlouhé hodiny něžností, aby byla na milování připravená. Nic proti líbání, hlazení nebo orálnímu sexu, naopak! Někdy ale mazlení můžete vynechat.

Kanadská studie potvrzuje, že muži i ženy vykazují první známky vzrušení už po třiceti sekundách sexuálního dráždění. A co víc, oběma pohlavím trvá přibližně stejnou dobu, než se dostanou do bodu nejvyššího možného nažhavení, tedy kdy jejich genitálie dosáhnou maximální teploty. Vědci nechali mladé muže a ženy sledovat porno a pomocí snímačů sledovali teplotu pohlavních orgánů. Muži se na nejrozpálenější vrchol sopky vyškrábali za jedenáct minut, ženy za dvanáct! Přitom dřív se tvrdilo, že se žena vyhoupne na okraj až po dvaceti minutách mazlení. Jak je to možné?Ůčastnice výzkumu totiž nestydaté obrázky sledovaly pomocí kukátka, takže je nerozptylovalo okolí. Ženský mozek dokáže zpracovávat hned několik podnětů dohromady, takže pokud u milování běží televize, nejspíš část vaší mysli začne vnímat děj filmu, místo aby se soustředila na sex.

Stará lež: Suchý klín = žádné vzrušení
Nová pravda: Vzrušíte se i bez předehry
Chlapi to mají jednoduché - každý z nich dokáže odlišit běžnou ranní erekci od chuti na sex. Tohle se ale o ženách říct nedá. Nejvýraznějším projevem ženského vzrušení se dlouho zdálo být zvlhnutí vaginy, proto se často vnímalo jako ekvivalent mužské erekce. Ale pozor! Nejnovější studie nesmlouvavě tvrdí, že mezi vzrušením, přílivem krve do pochvy a vlhkostí neexistuje žádná přímá souvislost!

Můžete být nadržená jako mrouskající se kočka, ale v rozkroku zůstat úplně suchá! Zvlhnutí klína souvisí s hormony. Kolem ovulace jste přirozeně šťavnatější, pouštní vyprahlost se zase dostavuje těsně před menstruací. Také pilulky proti alergii mohou vysušovat sliznice. Takže jak poznáte, že jste vzrušená?

Stará lež: Stačí vám míň sexu než mužům
Nová pravda: Vaše sexuální choutky jsou pestřejší než jejich
Všichni chlapi jsou nadržení jako býci a skočí na vás, kdykoli jim zamáváte kalhotkami před obličejem? Tak to těžko! Některým mužům opravdu stačí závan ženské vůně, aby se jim penis vyhoupl k nebesům, a letmý pohled do vašich - očí, aby vás zatoužili přehnout přes stůl, ale to neznamená, že neexistují podobně nastavené ženy.

Pokud jste zrovna uvízla v ledu sexuální Sibiře, zkuste rozdráždit smysly; třeba dojde k nečekanému samovznícení. Vybavte si nějakého svůdného týpka ze seriálu nebo sněte o dychtivém milování v horkém písku na břehu průzračného moře. Do čím volnějšího výběhu vypustíte své představy, tím víc se rozdráždíte. Podle výsledků čerstvého výzkumu má víc než dvacet procent žen větší sexuální apetyt než běžný muž. Čím víc máte sexuální energie, tím víc vás vzrušují muži, ale také ženy. Většina žen ráda pozoruje druhé ženy v lechtivých filmech. Neznamená to, že máte lesbické sklony, ženská sexualita jen prostě reaguje na víc podnětů než ta mužská. Heterosexuálního chlapa nechá mužská nahota nejspíš naprosto chladným.

Tip pro vás: Při masturbaci nechte prostor fantazii, ať už se před vašima očima začne odehrávat cokoli. Poznáte lépe své tělo a možná objevíte nečekané spínače slasti, ukryté hluboko v mysli.

Stará lež: Ženy jsou vizuálně založenyNová pravda: Erotické výjevy nás vzrušují
Muži milují sex při rozsvíceném světle - a teď se objevily důkazy, že plné ozáření může skvěle nahrávat i vaší vášni. Vědci z jedné americké univerzity rozdali mužům i ženám obrázky souložících párů a následně měřili čas, který respondenti stráví sledováním jednotlivých částí fotografie. A nastalo obrovské překvapení: Ženy nejenže prohlížely snímky stejně dlouho jako muži, ale dokonce o něco delší dobu pečlivě studovaly pohlavní orgány. Co z toho pro vás plyne?

Začněte si užívat jeho nahotu. Požádejte milovaného, ať vám předvede striptýz, nebo nastavte zrcadlo tak, abyste mohla pozorovat pohyby jeho těla i při milování zezadu.

A nejneočekávanější zjištění? Při prohlížení erotických obrázků strávili pánové nejvíc času sledováním ženských obličejů! Už jednou provždy si tedy zapište, že muž odmítá zhasnout světlo ne proto, aby si posvítil na vaše nedokonalosti, ale viděl slast ve vaší tváři!

No holky, nebojte se toho!!!!!!

Vložil: XTORINKA ¤