20.Únor 2008

Jasně, pusou ho dokážete dostat až do nebe, ale nepodceňujte ani své ruce. Milence jimi můžete dráždit úplně jinak, takže se mu dostane rozmanitých podnětů k rozkošnickému sténání.

Šimrejte ho
Bříšky prstů mu jemně přejíždějte od ramenou k břichu a pohybujte rukou křížem krážem, jako byste kreslila zubaté ostří. Jak se budete blížit k jihu, ucítí silné brnění ve varlatech. Až doputujete k pupíku, zmírněte pohyby a hlaďte ho odtud směrem dolů a zase zpět. Zvýší se tak průtok krve těmi nejintimnějšími partiemi. Výsledek? Pevnější erekce.

Osobně bych řekla, že to je lepší dělat nehtama...samozřejmě jemně!!!! A taky jemné škrabkání nehtama po zádech,ale to je lepší až po....

Nakrucujte s ním
Namísto klasické ruční práce zkuste toto: obejměte dlaní kořen jeho penisu, druhou ruku oviňte kolem vršku (podobně jako byste uchopila baseballovou pálku) a pumpujte rytmicky nahoru a dolů. Časem přidejte krouživé pohyby. Levou rukou točte doprava a naopak. Nikdy nezapomínejte na lubrikant - třeba olej.

Tak tohle jsem zatím fakt nezkoušela, nějaké pumpování....tsss

Pulzujte
Rukou lze nejen hladit, ale i přitlačit. Vzpomeňte si, jaké blaho prožívá váš drahý, když zapojíte do hry pánevní svaly a pevně sevřete jeho průbojníka (pěkné pojmenování, to až mu řeknu, tak mě pošle někamve vagině. A jemné svalstvo na rukou dokážete ovládat mnohem přesněji než poševní svěrače! Do levé dlaně uchopte kořen penisu, z druhé ruky vytvořte čepeček podobný chobotnici a nasaďte ho pevně na špičku penisu. Potom pumpujte a zároveň pravou rukou točte po směru a pak zase v protisměru hodinových ručiček a jemnými stisky prstů masírujte žalud. Středem dlaně tlačte na hrot jeho kopí (další pěkný název). Špička penisu je protkaná nervovými vlákny, takže tlaková masáž připraví vašeho spolunocležníka o rozum.

Co furt máte s tím pumpováním?

Násobte slast
Zdokonalte své jazykové schopnosti! Až ho příště vezmete do pusy, nasliněnými konečky prstů se ujměte i jeho bradavek. Tiskněte je, mačkejte, kruťte s nimi, tahejte za ně... Sílu doteků přizpůsobte chutím svého milého. Potom položte na bradavky celé dlaně a třete jimi ve stejném rytmu, jako pohybujete ústy. Tahle symfonie doteků milence rozvášní.

Jděte do finále
Nasedněte na koníčka, zády k partnerovu obličeji. V téhle poloze ho totiž můžete pobláznit hned třemi způsoby: jednak mu poskytujete úžasný výhled, za druhé na něj můžete nasedat podle libosti a v neposlední řadě získáte snadný přístup k jeho varlatům! A většina chlapů hlazení či lízání váčků zbožňuje. Takže zatímco budete klouzat po jeho kopí nahoru dolů, bříšky prstů mu citlivě brouzdejte po hrázi, a až ucítíte, že se blíží k orgasmu, chytněte varlata a něžně zatáhněte.

No, každý má svůj vyhraněný styl a hlavně svoje úchylky

Vložil: XTORINKA ¤